YESTERDAY WAS FUN

MY AMERICAN LIFE

Vet inte ens vart jag ska börja om gårdagen, hade så kul och träffade så mycket nytt folk. 
Det började ju iallafall med att vi blev upplockade av en fransk kille så åkte vi med han och hans kompis till vad vi tänkte skulle vara en BBQ, så vi hade alltså bara ätit vid 6. Men med tanke på att det regnat och dem inte visste när det skulle sluta så blev det ingen BBQ, utan istället en hemmafest. Istället körde dem på lite plock snacks, så jag och Melissa överlevde på tortilla chipsen och äpplepajen. I början hade vi väl inte direkt jätte roligt, alla var några år äldre än oss och var bra utbildade så dem pratade mest jobb. Och där stod vi och pratade om våra au pair liv, haha. Men vi gjorde de bästa av de hela och lärde känna en hel drös nya människor. Melissa lärde även mig franska (att jag läst franska i fyra år kan man ju inte förstå) och jag lärde henne svenska, snacka om naturbegåvning. 

Både jag och Melissa är typerna som gärna vill dansa och ha lite fart, så efter att ha suttit och pratat och druckit öl så började vi bli riktigt trötta. Så vårt enda alternativ här var ju att åka hem, då Melissa bara är 20. Men då visar det sig att den franska killen som vi nu känner är riktigt bra kompis till en kille som äger en nattklubb i Chicago så var inte hem och sova vårt enda alternativ längre. Så istället åkte vi in till stan och kom in utan problem på nattklubben. Här i USA är det heller inga problem att vara tjej, så att efter först inte behöva ha med sig någon alkohol till hemmafesten och bara bli bjudna, så behövde vi inte heller ha med oss väskan ut. Så väskorna blev vi beordrade att lämna i bilen och det var alltså bara telefonen som behövde följa med in.

Väl där inne är nattklubbsägaren den första vi blir presenterade för, så han börjar bjuda på tequila och hans kompisar räcker fram vodkaflaskan och juicekannan som man skulle dricka direkt ur. Han blev även lite smått nere i Melissa, vilket inte direkt är något negativt för framtiden. Vi var dock där strax efter två och dem stängde tre, så vi hann bara dansa lite, shotta och få någon drink efter stängning innan vi också gick ut. På utsidan träffade vi en super härlig kille och hans kompis, som vi började snacka med. Så hängde lite med dem i väntan på att vi skulle dra vidare till ägarens lägenhet på efterfest. Det som var lite roligt var att killen vi träffade trodde jag var från Washington då jag hade den accenten, han trodde alltså inte att jag var från Sverige vilket var lite roligt att höra.. haha. 

Då klockan började närma sig halv fyra och ägaren fortfarande inte hade kunnat komma ut så bestämde vi oss för att åka hem då vi hade lovat Melissa's värdföräldrar att sova hemma. Vilket då betyder att vi ska vara hemma innan hennes värdpappa vaknar vid fem för att gå ut med hundarna. Så vi fick skjuts tillbaka av denna franska killen, trots att han bodde i stan. Hur snällt som helst verkligen. Väl hemma så tvärdäckade vi på noll och ingenting. Så gårdagen var allt bra lyckad! Har dessvärre inga bilder förutom några härligt fula bilder vid fyra när man knappt såg ut som en människa. 

always be kind.

Gillar

Kommentarer