WAVE HELLO

TIPS, BEAUTY

Genom alla år har jag bytt mellan olika schampo & balsam från gång till gång. Aldrig riktigt tänkt på vad mitt hår behöver. Sen kom det en period där jag köpte det hos frisören, men det är ju inte speciellt billigt. Men så läste jag på @alicestenlof’s blogg om detta märket och var bara tvungen att köpa hem det, ej samarbete alltså.

Har ju aldrig riktigt gillat mina lockar, utan har gärna plattat det så ofta jag kan. Men det senaste året har det blivit att jag inte haft ork eller tid till att platta det, så då har det automatiskt blivit att jag börjat tycka om mina lockar. Och dessa produkterna får verkligen mina lockar att framhävas och bli fina, så kommer absolut fortsätta med dessa. Det rekommenderas att användas i minst tre veckor för att håret skall återställas och få bort rester från onaturliga ämnen men jag känner redan skillnad efter fyra gånger. Det finns även för icke lockigt hår..

Ett extra plus i kanten - det är en hudvårdsserie utan parabener, sulfater, petrokemiska produkter och silikoner. Så det är produkter med 97% naturliga ämnen. Hur bra som helst ju! Och är det något mitt hår behöver är det bra produkter, så mycket som jag förstört mitt hår genom åren. Som min frisör senast sa "Om du skulle få för dig att bleka ditt hår de närmsta 10 åren kommer du komma hem med håret i en påse", så ja.. Har inte varit snäll mot mitt hår.

Ni hittar även Noughty på H&M för 129 kr styck.


always be kind.

Gillar

Kommentarer