VINKVÄLL & NYTT RUM

DAILY

Ännu en måndag och ny vecka. Helgen har flugit förbi lika snabbt som vanligt.. Vad har då hänt i helgen? I fredags kom tjejerna hem till mig efter träningen så hade vi vinkväll och pratade om allt mellan himmel och jord. Blev en liten avslutning tillsammans då Sofia flyttade till Barcelona igår och Tova flyttar till Frankrike på söndag. Även Agnes flyttar till Barcelona på söndag, men hon kunde tyvärr inte vara med i fredags. Tänk vad tomt det kommer bli när alla tre plus pojkvänner flytta.. Det är verkligen alla paren vi umgås med förutom Max och Louise, men dem får vi som tur är iallafall behålla hemma i Sverige.

Lördagen spenderade jag större delen i soffan och kollade film. Tog även en sväng förbi kungsmässan och hämtade mitt halsband. Sedan åkte jag med mamma in till stan igen. Där jag och Lucas körde på en date night hemma, där han självklart lagade super god mat.

Gårdagen bestod av städning, städning och åter städning. Lucas bror och hans tjej flyttade hemifrån i lördags, vilket innebar att vi skulle ta över hans rum (tills vi hittar något eget, håll tummarna). Så vi städade hela hans rum, flyttade sakerna och STORSTÄDADE sedan resten av lägenheten. Det tog sin tid kan jag lova.. Vi började vid kvart i tolv och var inte klara förrän halv nio ungefär. Och då tog vi bara en snabb paus på knappt en timma för att åka till Intersport och köpa ett regnställ till mig. Sjukt jobbigt att ägna hela söndagen till att städa, men de va de värt. För oj va fint de är hemma nu och så nöjda som vi är med rummet.. Dessutom är Lucas mamma i USA, så vi har lägenheten för oss själva i två veckor till. Kan ju inte bli mycket bättre!

Bilder på rummet kommer senare i veckan 🌸

always be kind.

Gillar

Kommentarer