VI HAR FLYTTAT

DAILY, OUR APARTMENT

I fredags hämtade vi äntligen nycklarna till lägenheten och fick se den för första gången. Vi hade sett några få bilder och planritningen när vi tackade ja, men det är ju svårt att få en exakt uppfattning på bara det. Men när vi såg lägenheten blev vi så chockad, vi visste att den var fin. Men att se den i verkligheten så var den mycket finare. Vi är helt förälskade och var från första sekund vi såg den. Ingen av oss kunde sluta att le och det kändes så overkligt. Första natten sov vi på en luftmadrass i sovrummet för att sedan åka till Kungsbacka på lördagen och tömma hela lägenheten. Men innan dess var vi tvungna att packa ihop det sista i lägenheten, så fredagskvällen spenderade vi i lägenheten och monterade sängen och packade det allra sista. Något som tog hela 4 h, vi var rätt så trötta när vi väl kom hem till Göteborg igen vid 23.

På lördagmorgon plockade vi upp några av Lucas kompisar för att hämta ut flyttbilen för att sedan möta upp resten av hans kompisar och min bror i Kungsbacka. Kan inte tacka min bror och hans kompisar nog, herregud vilka hjältar. Vår förra lägenhet var på 4e våningen utan hiss och den nya lägenheten är på 5e våningen med hiss, men det är en sådan gammal hiss med galler. Så självklart kunde vi inte få in stora saker i hissen utan det var bara att bära upp de sakerna.

När allt var uppburet i lägenheten och killarna hade gått hem så började jag, Lucas hans mamma och syster att montera ihop sängen och soffan för att få till de platserna man behöver. Vi fick även ställa upp varenda lampa vi kunde hitta för att få så mycket ljus som möjligt nu innan vi hunnit fixa. När vi var klara firade vi sedan med lite bubbel innan jag var tvungen att svira om inför kvällens middag. Alltså!!!! Att få avsluta kvällen och få lägga sig i sängen med denna utsikten och somna, kommer aldrig tröttna. ÄR KÄR I VÅR LÄGENHET!

Söndagen var allt annat än en pigg dag. Varit uppe i varv konstant det senaste i allt med flytten, sedan gick både fredagen och lördagen i ett där det kändes som att man knappt han andas mellan all stress. Så jag åt en lång frukost i soffan, vi hade fått gulligaste inflyttningspresenten av Lucas kompis med flickvän. Dem visste inte ifall vi hade frukost, så vi fick ett litet frukostpaket med massa gott. Sedan kom Mikki förbi med Selma och lämnade henne i några timmar, då passade vi på att ligga på sängen och kolla TVD medan Lucas var iväg och köpte en tv bland annat. Vår gamla gick ju sönder i förra flytten, men har ändå lyckats hålla sig ett tag. För någon vecka sen dock gav den upp helt och det var bara att slänga den på tippen.

Kvällen spenderade vi sedan tillsammans med Lucas syster och Selma i soffan med film, julmust och mjukpepparkaka. Perfekt avslut på helgen!

always be kind.

Gillar

Kommentarer