VALBORGSHELGEN

DAILY

I lördags hade Mikki lite firande hemma hos sig då hon fyllt år. Så vi spenderade några timmar hos henne med härligt sällskap, gott plock och lite spel innan vi åkte in till hennes kille Pontus lägenhet i stan. Rena rama drömlägenheten på korsvägen kan jag säga, herregud va fint. Efter vi varit där ett tag drog vi vidare till Park Lane, där jag även mötte upp Linnea och Sofie. Och tillsist somnade vi jätte oskönt i sängen med kläderna på, sminket kvar och linserna i ögonen.

Igår tog vi välförtjänt sovmorgon innan vi sen köpte med oss mat och åkte ut till havet, Lucas mamma har en kompis som har sin båt vid Hinsholmskilen. Så vi åt på båten och sedan tog jag en ensam promenad genom skogen.

Då vi dels var ganska trötta från lördagen men även planerat sen innan att inte festa på Valborg hade vi en myskväll hemma och kollade Farang. Tanken var egentligen att vi skulle göra egen tapas också, men då vi båda två somnade när vi kom hem från havet och inte vaknade förrän nästan fyra timmar senare så hoppade vi de.

always be kind.

Gillar

Kommentarer