VALBORG

DAILY

Har ni haft en bra långledighet? Min har varit helt fantastisk.
Jag jobbade ju dock igår, men det märktes ju inte direkt. Nu när jag är 50% sjukskriven jobbar jag ju bara fyra timmar, så igår hade jag alltså stängningen och skulle därför jobba 13.45-17.45. Men hade sådan lyx att mitt sista barn gick hem redan vid 15.45 så det gick himla snabbt helt plötsligt och kändes knappt som att jag var på jobbet. Och när jag ändå slutade tidigare passade jag på att åka ner till stan för att hitta en outfit till kvällens festligheter. Ni vet de där problemet man kan ha när man aaaabsolut inte har någonting hemma att ha på sig eller som man känner sig fin i, de problemet hade jag igår.

Med mig hem från stan fick jag denna SUPER FINA byxdressen från Gina Tricot. Senast jag och mamma var på stan sa jag "Ne, insåg idag att jag bara har svart hemma. Måste skaffa mig lite färg, så nu får jag inte köpa ett enda svart plagg mer". Sagt och gjort, köpte den gröna byxdressen istället för den svarta. DE NI!

När jag var klar i stan var det bara att kämpa sig igenom ösregnet till bilen för att åka hem och hämta upp mannen och sminket, då vi skulle hem till Max och Louise för lite vin, fixa iordning sig och pizza. Skämtar inte att det såg ut som jag hade simmat längst med kanalen hem istället för att ta bilen, var så förbaskat genomblöt.

När vi var klara hos M & L åkte vi hem till Ted för förkrök innan vi åkte ner till Hoki Moki för att se Nico sjunga, hur coolt? Att lilla Nico står på en scen på Hoki Moki och sjunger sina EGNA låtar. Inte nog med detta träffade vi två super härliga stockholmstjejer i kön in som vi sedan spenderade resten av kvällen med medan killarna hängde på annat håll. Älskar när man klickar med andra tjejer så jäkla bra ute, det är ju inte direkt ofta de händer. Härligaste Mickan & Mollan!

Efter att ha stått i spöregn i kön till Lounges där det var proppfullt, inte en människa till kunde komma in så slutade vi istället upp på Locatelli där vi stannade till stängning. Och därefter hade jag lyxen att få skjuts hem av Fnan, guldvärt när vädret är som det är och man har en bit hem med spårvagnen.

En helgrym Valborg helt enkelt.
Tack alla inblandade <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Afa Försäkring,
Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Charlie
AFA Försäkring

www.afaforsakring.se