TVÅ LEDIGA DAGAR

DAILY

Har haft två fullspäckade lediga dagar här..
Igår var jag först på arbetsintervju på Frölunda Torg, sedan åkte vi till Ikea för att köpa ny säng till Lucas. Vi båda var lite trötta på hans 120 säng som man knappt fick plats två personer i. Sedan åkte vi hem så jag fick pluggat lite innan vi bäddade ner oss i hans fortfarande gamla 120 säng (leveransen på den andra kom idag) framför en super duper bra film.

Startaden även denna dagen med en arbetsintervju, sedan åkte jag tillbaka hem till Lucas för att bygga ihop sängen som hade kommit. Vi skulle alltså bygga ihop en 160 kontinentalsäng alldeles ensamma från grunden inprincip. Man kan säga att de enda vi inte behövde göra själva var att såga plankorna och sy klädseln, haha. Vi trodde de skulle ta ungefär 1,5 h, men efter en helt fruktansvärt värdelös Ikea beskrivning och 5 omgångar bygga isär och ihop så blev vi klara efter sisådär 4 timmar istället.

Idag fick jag även reda på en rolig nyhet, att jag kom in på Grundlärarprogrammet på Göteborgs Universitet som reserv. Men är lite kluven om mitt beslut.. Så behöver tänka igenom om jag ska tacka ja eller inte. Det dumma är att jag behöver bestämma mig innan kl 12 imorgon, då programmet startade i måndags. Så vi får se hur det blir..

always be kind.

Gillar

Kommentarer