TRÄNINGSMOTIVATIONEN JUST NU

DAILY, TRAINING & HEALTH

Motivationen till träningen är ju på topp nu och det blir ju inte direkt sämre när man ser, känner och hör att det ger resultat. För två veckor sen började jag ju att äta nyttigt, väldigt mycket tonfisk med ris. Men även lax med ris, kycklingsallad och köttfärsbiffar med rotfrukter osv. Kände att där och då var jag tvungen att börja någonstans och med tanke på att jag inte fick träna passade de ju perfekt, så man inte tappar de man tränat innan operationen. Jag har alltid kunnat äta ganska balanserat, nyttigt ibland och onyttigt ibland då jag tränar såpass mycket. Men samtidigt visar inte vågen eller spegeln någon skillnad trots att jag oftast förbränner mer än vad jag får i mig. Det beror mycket på att jag får i mig socker så som i godis, läsk och matvaror med hög sockerhalt. Så för att få något att hända så var jag tvungen att lägga om kosten helt enkelt. Har flera gånger tidigare försökt med det och har väl inte riktigt haft motivationen till att riktigt fullfölja det 100%. Så har hållit på några dagar och sedan gett upp eller fuskat där emellan. Men denna gången fick jag en gnista som fick mig att tända till och verkligen ge mig fan på att jag ska klara de.

När man väl slutar med saker som är en vana, så tappar man ju det ganska snabbt. Så genom att ha börjat äta nyttigare, ta bort onyttigheterna så har jag redan på två veckor tappat ganska många kilon. Har tappat så många kilon att målet jag hade att nå till nyår är jag nu 0,2 kg ifrån. Och då har jag i stort sett bara ändrat om kosten, då jag inte fått träna. Sedan har det självklart hjälpt att få komma igång med träningen. Fram tills jag fick börja träna hade jag tappat 2,3 kg, men när jag väl började träna så tappade jag ytterligare 2,1 kg. Förutom att vågen visar mindre så känner jag mig även mycket lättare och man kan ju inte undgå att få ett stort leende på läpparna när folk påpekar att man ser smalare ut.

Det svåraste var att sluta med socker, att ge upp goda flingor till frukost och godis på helgerna. Men med skalle av stål, så har jag klarat det galant. Det sägs ju att det tar 10 dagar att avvänja sig från socker och idag har jag klarat mig 14 dagar, så nu har jag faktiskt inte ens suget efter de längre. Om jag inte är väldigt väldigt hungrig, då blir jag sugen på allt onyttigt man kan komma på. Därför är det så viktigt för mig att alltid ha med frukt eller nötter vart jag än går, så jag äter de istället för en chokladbit. Det som har hjälpt mig till stor del också är att Lucas valde att göra detta med mig, så då blir det att man stöttar varandra till att inte käka något onyttigt.

Om man går för hårt på och inte har mindre delmål så är det svårt att hålla motivationen uppe. Så första delmålet är när vi åker till USA, så fram tills dess ska jag kämpa vidare. Och sedan blir det en liten "paus" när vi är i USA. Paus och paus, kommer självklart fortsätta vara så nyttig jag bara kan där över. Men kommer samtidigt unna mig, kommer ju trotsallt vara i USA och det är jul. Så lite ska man väl allt kunna få njuta och kommer ju dessutom hålla igång med träningen så gott det går däröver.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Victoriarungstedt
Victoriarungstedt,
ÖNSKAR att jag hade din motivation !!
nouw.com/victoriarungstedt