TOURISTS

MY AMERICAN LIFE

Lördagen skulle jag möta upp Melissa inne i stan så skulle vi hitta på lite turistiga saker. Men då jag var lite bakis och sov så länge som möjligt innan jag var tvungen att gå till bussen i regnet så skippade jag frukosten. Bussen var dock förbannat seg, så tog en uber in till stan istället. När jag mött upp Melissa gick vi först till Chipotle, ett mexikanskt ställe för att äta lunch. Sen tog vi en promenad till Willis Tower och åkte upp till Skydeck för att se ut över hela Chicago. Man kan även se till Michigan och Indiana därifrån vid bra väder, men var moln och vi visste inte riktigt hur vi skulle se skillnad så.. haha.

Efter Willis Tower tog vi en uber till Victoria Secret där vi spenderade två timmar och blev sisådär 200 dollar fattigare, hehe. Sen tog vi även en sväng förbi H&M också och blev ännu mer fattig. Herregud, köpstopp efter denna dagen.

När vi var färdig shoppade bestämde vi oss för att gå till Milleniumpark och kolla på "the bean" påvägen till Navy Pier för att kolla på fyrverkerierna som skulle inviga hösten. Snacka om att de va en lång bit att gå, men värt de. Vi såg så mycket på vägen och fick även ta en paus på Starbucks, för att inte helt kollapsa.

Efter vi sett fyrverkerierna tog vi en uber till stationen så Melissa skulle hinna med sitt tåg och jag sprang in på Five Guys snabbt för att köpa mat innan jag tog en uber hem. Trött och ont i hela kroppen kröp jag ner i soffan och kollade 90210 innan det var dags för sängen. Kollade min stegräknare på telefonen när jag kom hem, den stod på 16 849 steg. Inte konstigt att jag hade ont i hela kroppen..

always be kind.

Gillar

Kommentarer