TIPS PÅ PROFILER

INTERNSHIP

Hallå i höstregnet <3

Hur mår ni? Själv har man jobbat hemifrån hela veckan istället för att åka in till kontoret de två dagarna vi faktiskt är där, har nämligen inte varit helt hundra. Hade en känsla efter fredagens fotografering att jag skulle bli sjuk då det var ruskigt kallt ute och jag kände mig som en isbit hela dagen med rinnande näsa samt total däckade helt urpumpad på energi när jag kom hem. Så när det började kännas lite i halsen, rinna i näsan och jag började hosta så var jag inte jätteförvånad. Därför har jag jobbat hemifrån på soffan i Lucas fleece pyjamasbyxor, tofflor och en varm hoodie med tända ljus för att värma upp lägenheten som är otroligt kall just nu. Som tur är känns det redan som att de börjar vända vilket är skönt. Annars är min mejlkorg tom för tillfället och det är dags att scouta sista timmarna innan det är dags att lägga undan datorn. Så nu ska jag ta och tända lite ljus, göra mig en kopp chailatte och sedan scrolla igenom varenda Instagram profil jag hittar under filten i soffan.

Har ni några tips på en profil ni tycker om på Instagram så kommentera den här under så kan jag ta en titt och se om det är en framtida Bubbleroom profil <3

Bjuder på en liten behind the scenes bild från fotograferingen i fredags! Lyxen att bara stå och se glad ut haha. Går ni förövrigt in på Bubblerooms Instagram så ligger nu en utav bilderna ute från fotograferingen. SÅ ROLIGT!

always be kind.

Gillar

Kommentarer