THIS GUY

LOVE

Det är något speciellt det där med kärlek. Något fint och lyckligt, men kan samtidigt var så hemskt och olyckligt. Jag kommer ihåg vad jag sa till mig själv efter jag blev singel efter ett 4 år långt förhållande - "Jag ska aldrig mer bli kär, det är inte värt det. Kärlek gör bara ont och det slutar med att man blir sårad." Jag gick där med in i rollen som singel fullt ut och var helt bestämd med att killar var inget jag behövde i mitt liv och så fort någon kom för nära inpå var jag rent ut sagt en bitch mot dem.

Tills en dag, då en person fick mig intresserad. Han fick kämpa kan jag lova, det var inte förrän nästintill ett år efter som han fick mig intresserad. Men precis som att det var ödet dök han upp där från ingenstans och lyckades, men det som jag trodde var helt omöjligt. Han fick mitt trasiga hjärta att bli helt igen, han fick mig att tycka om kärlek igen och framför allt han lyckades göra mig till en bättre människa. Från första dagen då vi verkligen började skriva på riktigt så insåg jag att det var något speciellt med honom, för hur mycket jag än försökte få mig själv att inte vilja känna något för honom.. Så gjorde jag det. Jag hade siktet inställt på USA och min greklandsresa, men hur mycket jag än försökte intala mig själv att det inte var någon idé så ville hjärtat något annat. Och för engångsskull i mitt liv är jag överlycklig att jag faktiskt valde att lyssna på hjärtat istället för hjärnan. För även fast jag sitter här på andra sidan atlanten utan honom vid min sida för några månader, ångrar jag inte en sekund att jag tog mitt förnuft till fånga och lyckades hitta en kanon kille.

Jag har hittat den killen jag vill bygga mig en framtid med. För det är ju honom jag vill somna bredvid och vakna bredvid varje dag i resten av mitt liv. Det är honom jag vill ska kunna få mig att skratta och le när jag mår som sämst. Det är i hans famn jag vill ligga och känna att det är den mest tryggaste platsen på denna jord. Det är han som känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Han kan märka direkt på mig när det är något som inte står rätt till, om det så är över telefon och han står dessutom ut med min otroliga envishet. Han är även en av de få jag kan lite på till absolut 100%. Så att han är killen som fick mig och tro på kärleken igen och dessutom visat sig att vara världens finaste kille. Hur kan man inte älska honom?

​Klarar vi detta, klarar vi allt ❤

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
Lucas❤️
Klart ni gör😍