THE CHOICE

TIPS, MOVIES, BOOKS

Ni som hängde med här under tiden i USA har ju säkert koll på att jag hittade denna boken när vi var iväg på tippen för att slänga sopor. Dem hade ju så man kunde lämna in gamla böcker där man inte längre läste och gav någon annan chansen att läsa den. Lite som ett bibliotek, fast man inte behöver lämna tillbaka den.

Personligen tycker jag Nicholas Sparks är en av de bästa författarna som finns och det kanske ni märkt av själva om ni sett filmatiseringarna av hans böcker. Men har ni inte läst hans böcker måste ni göra det, för det är inte samma sak som att se filmerna. I boken får man läsa exakt det han har skrivit in i minsta detalj, i filmerna får man ju bara se korta drag av det som faktiskt är med i boken.

Men iallafall.. Denna filmen kom ut på Netflix nu i januari, så passade på att se den i fredags. Och HERREGUD säger jag bara, ni måste se den. Filmen slog såklart inte boken, boken var extremt bra. Men filmen var också hur fin som helst.. Så får ni möjligheten, läs först boken och kolla sen filmen. Om inte så kolla iallafall filmen, grät som ett litet barn.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

eelineeriksson
eelineeriksson,
Hoppas du får en fantastisk onsdag 😊
nouw.com/eelineeriksson