SUNDAY

MY AMERICAN LIFE

I'm alive.
Bara haft en super intensiv dag. Vaknade vid 7 av att min värdmamma sprang på löpbandet utanför mitt rum, höll på att explodera. Var så trött så jag kunde avlida, försökte somna om. När jag väl somnat om så vaknar jag av att killarna spelar amerikansk fotboll ovanför mitt rum, hur det ens är möjligt att två så små killar kan låta så extremt mycket är dock ett under. Somnar om och hinner väl knappt få igen ögonen känns det som innan mitt alarm ringer. Något trött vid denna tiden och då är ändå klockan 10. Så skyndar mig upp för att sminka mig och göra mig iordning innan jag ska skypea med mamman i en av familjerna jag fastnat för. Vi skypeade i ungefär en timma innan jag behövde byta om och åka till tåget.

Tog tåget ut till Northbrook där jag skulle träffa en familj, så dem hämtade mig vid tåget och så åkte vi in till downtown Northbrook och åt lunch och pratade en massa. När vi var klara där åkte vi hem så dem kunde visa mig huset och herregud, det var som att gå in i ett slott. Det var det största huset jag någonsin satt min fot i och det var så fint och dem hade gått helt galet in för det med halloween pyntningen vilket jag fullkomligt älskar. Efter min rundvandring så tog vi med oss hundarna till en park i närheten där barnen kunde leka och vi kunde prata vidare.Var där i lite mer än en timma innan vi åkte tillbaka till huset och hängde och pratade ännu mer innan jag skulle ta tåget hem. Hade det hur trevligt som helst och familjen var underbar, så när det var dags för mig att åka därifrån ville jag inte åka.. haha. Så nu håller vi tummarna för att familjen tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om dem och att jag förhoppningvis kan bli deras nya au pair.

Väl tillbaka hemma igen åt jag middag med familjen innan jag gick ner till mig och skypeade med mamman som jag pratade med imorse. Hon hade väl hoppats på att jag inte skulle tycka om familjen här då hon vet hur mycket jag vill stanna i Chicago, men vi pratade på i lite mer än en timma om allt möjligt och en hel del övertalande.. haha. Så härlig! Men ännu är det fortfarande oklart, dem är ju helt klart min favorit efter denna familjen här i Chicago. Efter vi pratat klart så skypeade jag även med Hanna då vi aldrig gjorde det igår. Så kul att få prata med henne igen då vi inte pratat sen training school, som jag saknar mina svenska tjejer från TS. Nu ska jag sova, otroligt trött och behöver ta igen alla timmar jag missat i helgen.

Godnatt 💗

always be kind.

Gillar

Kommentarer