STUDIEBESÖK

DAILY

Jag behöver helg och jag behöver sömn och kanske tio stycken energidrycker.

Hela denna veckan har det känts som jag legat back gånger tusen på sömnen. Så har alltså två dagar denna veckan haft glasögon för mina ögon svider konstant.. Har knappt någon röst heller, den tappade jag halvt igår. Så att ens försöka höja rösten och säga till barnen idag är omöjligt och gör bara ont.

Tanken var att jag skulle gymma imorse innan jobbet, min kropp höll inte med. Somnade istället om och sov en extra timma, vilket inte ens hjälpte. Ögonen var så trötta påvägen till Kungsbacka att jag fick kämpa för att hålla dem öppna. Blev dock lite piggare när vi var på studiebesök på brandstationen, är dock tillbaka på ruta ett igen. Och är lärare idag, så har ingen extra person som kan fylla i när rösten ger vika.

En sak som är säker idag iallafall är att jag ska sova tidigt. Inte en minut senare än klockan nio.. Så ska till gymmet direkt efter jobbet och sen bara hemma och sova innan det är dags för sängen. Så förhoppningsvis är jag lite piggare imorgon och har sedan hela helgen på mig att sova ikapp. För just nu känns de som jag inte sovit en blund på tre veckor eller något..

always be kind.

Gillar

Kommentarer