SPORTLOV

DAILY

Frukosten idag är allt annat än mig.. Ska försöka äta gröt utan sylt (som ett barn, lära sig.. haha). Så idag blev det tillsammans med kiwi, banan och havremjölk.

Sen vad är det för sjukt väder vi har idag förresten? Förutom att det var snöblandat regn så vart de extremt halt ute. Drog en vurpa det första jag gjorde och låg som ett streck i luften. Så nu tycker man ju att vi kan byta vintern mot lite vårväder istället.

Godmorgon förresten <3
Hade ni en mysig helg? Själv har jag haft en supermysig helg. I fredags var vi ju bara hemma hos Lucas pappa och åt middag innan vi trött som bara den la oss och kollade Beck. Lördagen startade jag på gymmet med dubbelpass innan jag åkte till Kungsbacka och spenderade några timmar hos mamma innan vi skulle äta middag hos Louise och Max följt av bio. Och igår startade jag dagen med Bodypump på arenan innan jag och Lucas åkte på en lägenhetsvisning. Sen storhandlade vi lite, lagade supergod mat, fixade med tvätt och kollade Beck. Så en ganska lugn och träningsfylld helg. Nu är det dags för sportlov, så blir långa dagar i barngrupp på jobbet. Men ska bli mysigt, vi har fyllt dagarna med roliga saker.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Åh vilken mysig frukost!!
nouw.com/lindawallin