SPANSKA KÖKET

DAILY

Igår var det sista dagen på jobbet innan praktiken börjar, så mycket blandade känslor. Har haft sjukt roligt tillsammans med alla kollegor och det har varit en lyx att kunna ha detta vid sidan om skolan. Men det ska också bli skönt med något mindre påfrestande för kroppen och kunna fokusera på något jag brinner för de kommande månaderna.

Det blev 50/50 på jobbet (den som jobbar eller har jobbat på Volvo, den vet) vilket innebar att vi fick sluta tidigare. Så vi åkte hem till Kungsbacka för att duscha och packa lite snabbt då vi spontant i bilen bestämde oss för att gå ut och äta på kvällen. Men innan vi åkte hem till Lucas mamma för att göra oss iordning tog jag en runda på stan. Hittade ett par skitsnygga sneakers på rean, verkligen något som jag behövde i skoväg.

Eftersom det var Lucas som bjöd ut mig på en dejt var det också han som stod för valet av restaurang, så det blev inget mindre än Spanska Köket vid. Kan varmt rekommendera er att gå dit ifall ni gillar tapas. Maten var helt fantastisk, helt klart en av de bästa tapasen jag någonsin ätit. Min favorit var utan tvekan deras calamaris och friterade getost med tomatmarmelad. Utöver maten så var stämningen där inne supermysig, det var även den perfekta blandningen av en fredags AW och mysig romantisk middag. Det som gjorde de lite extra var att de dessutom hade skapat en tidning av deras meny, där man bland annat kunde få lära sig lite spanska fraser och läsa om intressanta saker. Så tips tips tips!

always be kind.

Gillar

Kommentarer