SÖNDAGS BRUNCH

DAILY

Hur kunde helgen gå så snabbt? Att det helt plötsligt är måndag imorgon, är inte redo för de. Första dagen denna veckan jag inte behövde ställa alarm, så skönt. Så passade på att ta en lång sovmorgon, med ett litet uppvaknande tidigt för att ta en huvudvärkstablett och sen somna om igen. Sen skulle Emelie och Johanna komma förbi, så gick upp och bakade scones.

Det blev alltså en mysig förmiddag tillsammans vid köksbordet och pratade om allt möjligt. Sedan var det dags för dem att dra sig hemåt igen, så nu är tanken att jag och mamma ska rensa klart de vi påbörjade i fredags.. Alltså ner med alla sommargrejer i källaren och upp med alla vintergrejer. Lyckades hitta massa saker i fredags som jag letat efter så länge, hittade även en träningströja med lappen kvar. Hur illa är de? Att hitta kläder med lapp kvar i källaren, snacka om noll koll på vart allt hamnar. Måste även packa upp mina resväskor också, varit hemma i en månad och lever fortfarande i resväskorna.. haha.

Hade även velat ta mig till gymmet idag, men känner mig inte helt hundra i halsen. Så får se hur jag gör, men har abstinens nu...... Har inte gymmat sen i torsdags pga halsen. Så får se om jag tar mig till gymmet trotsallt eller om jag kurerar mig till imorgon istället och tar mig till gymmet då. Måste även plugga matte med tanke på att jag har prov imorgon, n e r v ö s t.

always be kind.

Gillar

Kommentarer