SOMMARENS SLUTSPURT

Onsdag

Ett eftermiddagsdopp innan Lucas åkte in till stan. Hans mamma fyllde år, så vi två firade med pizza och rosé på balkongen.

Torsdag

Innan frukost gick jag till bageriet mitt emot för att köpa färska frallor, blev även lite bullar. Resten av förmiddagen spenderade vi på altanen där målet var att bättra på brännan. Blev dock lite smått rastlösa, så vi tog en promenad för att köpa Nocco och sedan satte vi oss bara nere i hamnen och pratade.

Avslutade vår minisemester på Hönö med ett kvällsdopp innan vi åt en av de godaste rätterna jag ätit. Fläskfilésgryta med en god krämig sås på mascarpone.

Fredag

Spenderade större delen av dagen ute på mitt favoritställe, Korshamnsviken <3

Lördag

Tog med mig Lucas, min bror och min favorittjej ut till Korshamnsviken och hade en kanondag. Från att inprincip skrika varenda gång vi försökte få henne att doppa mer än benen till att simma helt själv ute på det djupa med hennes nya coola puffar med enhörningar. Det slutade med att det enda hon ville göra var att bada, så vi fick dra henne därifrån när läpparna var lila. Världens stoltaste faster! Efter vi badat passade vi på att äta middag tillsammans.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Men så fina bilder! Hönö är sååå fint 😍
johannahansson
johannahansson,
Helt försälskad i Hönö, mysigaste <3
nouw.com/johannahansson