SKAM

DAILY

Tog det kloka beslutet igår att inte träna, vilket var väldigt vuxet av mig. Så när jag kom hem från jobbet kom jag inte längre än till soffan där jag låg helt utslagen resten av kvällen och kollade serier.

Började dessutom kollade på serien Skam som jag har hört så bra om.. Jisses vad bra det är, kändes så skönt att se en serie som är så verklighetsbaserad för engångsskull. Där dem verkligen trycker på saker som är så viktigt, som mobbning, att tjejer är mer utsatta osv. Så lyckades nöta igenom hela säsong 1. Ska dock vänta att kolla säsong 2 och 3 tills Lucas kommer hem, så vi kan ha en serie att kolla tillsammans. Men kan faktiskt medge att de är en av de bättre serierna jag nu följer..

Annars idag ska jag kämpa mig igenom denna dagen på jobbet där det troligtvis kommer bli övertid. Började redan 6.30 imorse och kommer nog behöva jobba några timmar längre än jag ska pga sjukdom. Sen har jag turen att träningen är inställd idag, så ska bara hem och plugga och kurera mig hade jag tänkt.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag började kolla på Skam, men fastnade inte direkt så lade ner det, kanske borde ge det en ärlig chans.
nouw.com/frökenrödlök