SJUKGYMNASTIK

DAILY

Godmorgon babes!
Mina dagar nu för tiden går inprincip ut på att vara trött, från det att jag vaknar tills jag går och lägger mig och sedan börjar det om igen att jag är lika trött när jag vaknar trots bra med sömn. Tänkt att det bara är jag som känner av de, men till och med mina kollegor har börjat påpeka att jag ser trött ut jämnt. Så antar att jag borde gå och kolla upp det, för det känns lite frustrerande att knappt komma ihåg hur det känns när man är pigg.

Iallafall, sitter just nu på bussen på väg till Kungälv. Var väl ungefär två veckor sen nu jag var hos sjukgymnasten senast då de inte gått ihop med våra arbetstider. Mår ju egentligen inte helt bra i kroppen ännu, vilket jag i för sig inte gjort på ett tag och inte har en aning om varför. Men tänker att jag kör lite lugnt, för övningarna måste ju ändå göras. Så får vi se hur de går helt enkelt!

Och där slutar vi klagandet och taggar istället igång för näst sista arbetsdagen innan det är dags för en tredagars helg <3

Hoppas ni får en super härlig onsdag, i Göteborg ser det faktiskt ut som vi får sol idag trots att det stod regn på vädret.

always be kind.

Gillar

Kommentarer