SISTA HELGEN I JANUARI

DAILY

Har varit oförskämt dålig på att prioritera bloggen både i helgen och idag. Men blir lär bekväm så fort de är helg och lägger därför prion på viktigare saker.

Fredagskvällen spenderade jag hemma hos mamma framför talang och handbollen som sagt. Då mamma var jättesjuk men behövde jobba gjorde jag ingefärsshots hemma hos henne också, tvingade henne även att äta bara ingefära och gurgla saltvatten.. haha. I hennes ögon var det som att jag plågade henne då det var så äckligt, men jag fick mig ett gott skratt och joinade faktiskt henne med att äta ingefära.

Mina elever frågar alltid varför jag målar ögonbrynen, detta förklarar kanske saken? Haha.. Dem är inprincip osynliga. Vilket inte passar till mitt mörka hår.

I lördags startade jag dagen med ett träningspass innan jag hade en franskund. Åkte sedan in till stan för att hämta Jennifer och gå ut och äta, var evigheter sen vi sågs senast. Så det var på tiden! Planen var att äta på Kråkan, bästa restaurangen. Ni måste dit om ni inte varit där.. Det var dock fullbokat, så istället åkte vi ner till stan och åt på Butcher’s Market.

Söndagen startade med en riktig brakfrukost, det var både omelett med skinka, chili och spenat och havregrynsgröt.

Åkte sedan till gymmet och körde ett FRUKTANSVÄRT ryggpass. Min överkropp var så mörbultad att jag knappt orkade sätta upp håret efteråt.

När vi var färdiga på gymmet och hade gjort oss iordning åkte vi ut till Frölunda Torg där första stoppet blev Adam’s Café. Sen köpte jag nya träningskläder och fortsättningen på boken jag läste i USA. Och Lucas kom hem med nya löparskor och en miljon olika kosttillskott från MM Sports, dock inte helt oskyldig där heller kanske. Men det mesta var till han..

Väl hemma igen storstädade vi rummet, då menar jag verkligen storstädade. Tvingade till och med Lucas att rensa sina lådor.. haha. Avslutade sedan kvällen med att kolla när Sverige tog sitt ett EM-silver.

Det var den helgen de, det går alltid lika fort dessvärre.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

inourthoughts
inourthoughts,

fina bilder, använder du något speciellt filter?

nouw.com/inourthoughts
johannahansson
johannahansson,
Tack så mycket 😊 Använder mig av appen VSCO och 90% av bilderna jag redigerar har jag A6 eller H1 på. Just dessa bilder är H1, så justerar jag även lite ljus & kontrast 😊
nouw.com/johannahansson