SHOPPING, PUNKTERING & HYRBIL

DAILY

Dagen idag startade super bra, härligt väder och hög bra musik i bilen till Borås med Louise. Vi kom fram lite innan dem öppnade och skönt var väl det, för det var redan kö då. Sprang runt som galningar och jag plockade inprincip ner varenda plagg jag tyckte var fint, så tillslut svämmade hela korgen över. Och det var ju inte direkt en liten korg, tänk er rullkorgarna på Ica x 2 nästan.. haha. Problemet var bara sen när man skulle prova allt, för man fick bara prova 6 plagg åt gången. Så sprang in och provade och sedan ut igen för att ställa sig i den milslånga kön.

Några timmar senare rullade vi hemåt igen för att njuta av solen, men tror ni inte vi råkar ut för det värsta tänkbara och där vände dagen. Vi får PUNKTERINGMOTORVÄGEN, förstår ni paniken? Har nog banne mig aldrig varit så rädd i hela mitt liv. När bilarna drar förbi i 140 och har noll uppsikt, så sisådär 10 m från bilen tvärnitar dem och byter fil. Var ju även tvungen att få ut varningstriangeln vilket var ett uppdrag i sig. Men som tur är finns det ju Volvo On Call, det var guldvärt. För både hon som tog samtalet och han som kom med bärgningsbilen var super härliga, bästa. Han var även super gullig och släppte oss på Frölunda Torg innan han körde bilen till verkstaden, så vi kunde få vår efterlängtade lunch i oss från Adam's.

Men nu är iallafall hyrbilen uthämtade och bilen på verkstaden. TACK VOLVO! Världsbäst med sådan grym service. Och TACK SIXT för bästa hyrbilen, MY GAD. Hur fin? Fyller 25 snart, ifall någon blir sugen på att köpa mig en BMW 330i <3

Kom hem för en stund sedan och då damp världens ångest ner, all ångest som det senaste legat där inne och pyrt kom upp till ytan och det bara brast helt enkelt. Har gråtit av mig och vill egentligen bara dra täcker över huvudet och sova, men istället tänkte jag byta om till träningskläder och ta mig ut på en promenad. Blev inspirerad av bilden ovan som jag tog igår efter ännu en dålig kväll, men mer om det i ett eget inlägg. Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag och Louise har haft maximal otur de senaste dygnet.

always be kind.

Gillar

Kommentarer