SHOPPING LÖRDAG

NEW IN

Ville så gärna ha detta skalet som mamma har, så himla fint och höstigt. Vi hade ju likadana rosa nu i somras. Men dem var ju såklart slut på alla Raglady & Tara butiker.

Men då jag har världens bästa mamma så löste de ju sig såklart. Hon hade nämligen valt mellan detta skalet och de andra när hon köpte sitt egna. Så vi gjorde därför en deal att jag köpte detta åt henne, så fick jag hennes. Sen kan vi ju byta lite om vi känner för de såklart.

Efter sprungit sisådär fem turer fram och tillbaka till Louise inne på Raglady kom jag ju på att jag glömt att kolla efter väskan jag ville ha. Så tog en sista sväng förbi där igen innan vi åkte hemåt och tur var väl de. För just nu hade dem 20% på väskor, så det var ju inte fy skam.

Till lilltjejen köpte jag detta bland annat, sedan slank de även med lite tofsar, hårspännen och hårspänne med färgade flätor i. Och sedan fick hon även en Pippidocka, hon ÄLSKAR nämligen Pippi. Hon ville såklart ha Lilla Gubben och Herr Nilsson också, men kändes lite väl mycket att lägga 700 på bara gosedjur.. Haha.

Här har ni mystjejen i sina nya kläder <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer