ROMANTISK HELG

LOVE

Som jag skrev lite under förra veckan, planerade jag ju en överrasknings helg för Lucas. Dels för att jag gillar att göra sådana saker, men också för att fira alla hjärtans dag och vår månadsdag. Och att vi hade lite att ta igen då vi spenderat ganska mycket tid ifrån varandra sen vi träffades..

Så efter en väldans massa planerande in i minsta detalj och flängande fram och tillbaka på stan så satte jag i fredags igång med allt. Och hittade precis allt jag var ute efter, även dessa grymma popcornboxarna.

Och sedan på lördagen när Lucas satt i bussen påväg hem från Italien åkte jag hem till honom och dekorerade hans rum fullständigt. En drös med ljus, massa rosblad, popcorn, bubbel, chokladdoppade jordgubbar, choklad och paket.

Inspirationen för paketen hade jag fått från Pinterest, så gjorde ett paket för varje sinne. Alltså sound, smell, sight, touch och taste. Och ja, jag tog det på engelska då det blev mycket finare.

I paketet med "smell" låg det ett doftljus som luktade vanilj och även en liten lapp till. Dem som hängt med här ett tag vet ju att jag ä l s k a r värmeljus och nu har jag även fått Lucas att älska det med.

I lådan "touch" låg det en massageolja. Han älskar att jag masserar honom, så tänkte att det var dags att införskaffa sig en massageolja nu.

I lådan "sound" låg det ett par biobiljetter till fifty shades darker och en personlig lapp till (därför den är vänd på bilden, hehe.)

Och i lådan "sight" låg det bara en lapp med en ledtråd till vad den presenten var, vilket var en super snygg korsett. Så ja, man kan ju säga att han blev nöjd.

Och presenten "taste" var alltså bubblet, jordgubbarna och popcornen.

Så på lördagen när jag hämtat dem vid bussen så överraskades han med att komma in i rummet som såg ut som ovan med paketen på sängen, men han fick inte öppna dem i vilken ordning som helst. Utan han fick bara öppna taste & smell.

Sedan på söndagen överraskade jag med middag på Danilo och när han trodde vi bara skulle åka hem så drog jag fram paketet sound som jag smugglat med mig hemifrån med biobiljetterna i. Och väl hemma igen fick han öppna sista paketet, sight.

En super mysig helg med min prins. ❤️

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
❤️