RESEDAGBOK DAG 4 & 5

VAL D’ISERE

TISDAG

​Bild från när de andra var ute och åkte!

Efter mitt lyckade påhitt med att gå ner i spagat kvällen innan bestämde jag mig för att stanna hemma och vila mitt knä hela dagen medan de andra var ute och åkte. Passade även på att städa HELA lägenheten och bädda allas sängar då det var rena rama kaoset där hemma. Hann även med lite pastapesto till lunch och Chicago PD innan Felix, Olivia, Lina och Frida knackade på dörren och frågade ifall jag vilje följa med på after ski och en runda i stan.

Svirade därför snabbt om till skidkläder och gick med dem en stund på stan för att hitta en ny hjälm till Felix (japp, den andra gick sönder haha). Sedan gick vi vidare till Cocorico för en snabb after ski innan vi vandrade hemåt och hade PH-kväll i vårt rum. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Ungefär 20 pers framför min dator som stod på köksbordet medan vi bäddat ner oss i sängarna.

ONSDAG

Spenderade hela förmiddagen i backen tillsammans med Amanda & Linnea där dem lärde mig åka off pist. Tror ni jag var nöjd eller? Speciellt efter bakslaget två dagar innan. Och på något vänster släppte åkningen överlag, vågade köra på mer än vad jag någonsin trodde jag skulle kunna.

Till lunch bjöds det på BBQ tillsammans med SummitWeek på La Folie Douche. Efter maten åkte de andra några åk till medan jag och Frida tog oss tillbaka till våra lägenheter för att byta ut pjäxorna mot skor och sedan åka tillbaka till Folie för ännu en dag med after ski.

När after skin var slut åkte tillsammans tillbaka till lägenheterna med en skadad Matilda över armen och åt hemmagjord middag innan vi förmörkade och gick till Victors. Här hade vi den roligaste utekvällen på hela veckan, så som det brukar bli när jag och Amanda dricker tillsammans.. haha. ❤ Efter stängning var vi en liten skara tappra själar kvar som tog en sväng till Dick's Tea Bar men som inte var något vidare direkt, så vi köpte med oss pizza hem istället och satte i vårt "vardagsrum" fram till halv 5 på morgonen och pratade om allt möjligt. Här är beviset på hur bra kvällen är, INTE EN ENDA BILD.

always be kind.

Gillar

Kommentarer