REMATCH FAMILIES

AUPAIR LIFE

​Tänkte uppdatera er lite om min rematch och familjerna som har hört av sig. 

​#1 San Fransisco 
En familj med två barn, tjejen är 9 år gammal och är diagnosticerad med en lättare variant av ADHD och killen är 13 år gammal. Dem bor 30 minuter utanför SF, som au pair har du en egen stuga på tomten och du jobbar inte jätte mycket då barnen är äldre. Låter som en toppen familj och hoppas därför på att få skypea med dem och att tjejen har ADHD passar mig perfekt som är van vid det. 

​#2 Chicago
En familj​ familj med tre barn, en tjej på 11 år, en tjej på 8 år och en kille på 7 år. Dem har även två hundar. Dem bor ungefär 45 minuter utanför downtown Chicago i ett jätte stort hus med 6 sovrum, hemmabio, spa och pool. Då barnen är lite äldre här så jobbar jag ju inte under dagarna då dem går i skolan. Verkar som en super härlig familj och det positiva är att dem bor super nära Melissa och alla andra svenska tjejer i Chicago. Så ska ta tåget ut dit imorgon och träffa familjen och se huset. 

​#3 Philadelphia
En familj​ med fyra barn, en kille på 1 år, en kille på 2,5 år, en tjej på 5 år och en tjej på 9 år. Dem bor en timma utanför Philadelphia. Då barnen är små skulle jag jobbat hela dagarna, har absolut inga problem med det. Men skulle vilja ha lite äldre barn, så tackade därför nej till denna familjen. 

​#4 Virginia
En familj​ med tre barn, en tjej på 7 år, en kille på 5 år och en kille på 3 år. Dem bor lite utanför Washington DC och behöver väldigt mycket hjälp med barnen då dem har väldigt viktiga jobb båda två och jobbar mycket. Men som sagt så ville jag ju gärna ha äldre barn, så tackade därför nej till denna familjen också. 

​#5 Chicago
En familj​ med två barn, båda är tjejer och är 7 och 5 år. Dem bor ungefär 45 minuter utanför downtown Chicago och i närheten av alla andra tjejer. Men då Melissa är i samma LCC grupp som deras nuvarande au pair så hörde jag mindre bra saker om denna familjen så är lite osäker, men tänker att jag kan ge de en chans och prata med dem och kanske även träffa dem. Dem bor ju ändå i närheten.  

​#6 Washington DC
En familj med två barn, båda är killar och är 4 och 1 år. Dem bor lite utanför Washington DC. Men även dessa barnen är väldigt små, så valde att tacka nej. 

​#7 Maryland
En familj med tre barn, alla tre är killar och är i åldrarna 12, 10 och 7. Dem bor lite utanför Annapolis, men även nära till Baltimore och Washington DC. Verkar som en super härlig familj med mycket sport, vilket jag älskar. Så ska därför skypea med dem imorgon redan. 


always be kind.

Gillar

Kommentarer