REGN OCH RUSK

DAILY

Hur deprimerad blir man inte av vädret idag? Speciellt när man måste vara ute i de..

Annars då? Jag och Lucas skulle ha date night hemma igår med middag och film. Slutade med att vi åkte in till stan och åt på Danilo och gick på bio istället, klagar dock inte. Såg en hur bra film som helst, verkligen 5 av 5. Så tänkte att jag tipsar om den i ett eget inlägg senare idag..

Så skönt att Lucas bor i stan, så det går snabbt hem efter bion. Perfekt när man vill sova tidigt.. Men istället fastnade vi i några avsnitt av Designated Survivor och kom inte i säng förrän alldeles försent. Så var väl inte världens piggaste imorse när jag vaknade. Men vaknade i tid och lyckades åka i tid, bara de att de var världens köer på motorvägen. Så det var ju inte speciellt länge de flöt på bra trotsallt..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Har du tips på hur man får motivation/får tummen ur och tar sig till gymmet?! Får smått panik på att jag e feg eller lat eller vad de e som gör så jag inte "orkar" gå o träna.....
Jag tror att gruppass är mer för mig men samtidigt är jag otränad, kondisen vill jag ej ens sätta på prov nu egentligen o känns pinsamt o inte orka om man går på ett jätte intensivt pass.. typ de jag är "rädd" för..
Så säg gärna något tips om du har !