REBECCA STELLA BEAUTY

TIPS, BEAUTY

Köpte ju en hel del nytt smink från Rebecca Stella innan vi åkte till USA, hade hört så bra om det. Och då jag inte riktigt hittat något speciellt smink genom åren utan testat lite allt möjligt tänkte jag att detta måste jag ju bara testa. Nu när jag haft det ett tag så lovade jag ju att recensera det lite. Kan med handen på hjärtat säga att det är de absolut bästa sminket jag använt, kommer definitivt fortsätta att köpa detta. Och nej, detta är inget samarbete.. Utan bara magiskt bra smink.

Primer
High Roller (adlink)

För något år sedan visste jag knappt vad en primer var, men efter att ha testat denna går det inte en dag utan att jag har den under sminket. Oavsett om det är på jobbet eller när man ska vara lite finare. Har tidigare testat två olika primers, från NYX och E.L.F. Men tyckte båda två gjorde huden fruktansvärt oljig, att sminket efter en halv dag såg ut att nästan rinna av och man var alldeles glansig i ansiktet. Men med denna primern sitter sminket perfekt hela dagen, till och med efter träningspasset. Gillar även att man inte behöver ta speciellt mycket, så den kommer hålla ett bra tag.

När jag applicerar den använder jag bara händerna, men ser till att tvättat händerna med tvål och vatten innan. Har alltid dagkräm under så den fäster bättre.

Foundation
All about the base (adlink)

Hade absolut ingen aning om vilken färg jag skulle välja, så gick faktiskt lite på känsla och valde därför nr 4. Förutom att den täcker otroligt bra, så andas den också. Så den blir inte så där tjock och instängd på huden som många kan bli. Den är även ganska dryg, så du behöver inte ta jättemycket varje gång. Ett extra stort plus är att den luktar vanilj och frågar ni min pojkvän så älskar han det. Om han älskade att pussa på mig innan så älskar han det ännu mer nu när jag doftar vanilj i ansiktet varje gång jag sminkat mig.

För att applicera den lägger jag en klick på handen och använder mig sedan utav min foundationborste som jag beställde hem från Kaylin UF.

Bronzer
Sunkissed (adlink)

Perfekt brun färg på denna bronzern, du blir varken för mörk eller orange. Vill du att den ska synas mer tar du bara mer på borsten och vill du att den ska synas mindre tar du helt enkelt bara mindre på borsten. Är även svagt skimmer i som sätter pricken över i:et. Gillar även att den funkar lika bra med foundation under som utan, vissa kan bli att dem inte riktigt fäster på ansiktet om man inte har foundation eller liknande under.

För att applicera den använder jag mig av en SUPERBRA borste som jag dessvärre köpte på Primark i Boston.

Rouge
You Got It Sweetcheeks (adlink)

Super fin färg som lägger sig och skimmrar riktigt fint på kinderna. Blir varken för mesig eller för stark och har en väldigt soft färgton.

För att applicera denna använder jag mig av rougeborsten som tillhör samma serie som foundationborsten.

Bilder lånade från rebeccastella.com

always be kind.

Gillar

Kommentarer