Q/A NEGATIVT & POSITIVT

Q / A, MY THOUGHTS

Fick en fråga om det fanns något i mitt liv som är positivt. Så tänkte ifall de är någon mer som tror mitt liv är så negativt som jag kanske får det att låta. Dock tycker jag ju själv bara att de negativa har varit om min konstanta trötthet och pga min operation då jag inte får träna, vilket ändå känns helt logisk. Men promise, ska inte klaga mer om min trötthet. Förstår att ni fattat att jag är en trött människa, haha. Men tänkte därför lista lite saker i mitt liv som är positivt, för säkerhetsskull.

• Har en helt fantastisk pojkvän och familj som jag älskar mer än något annat här i livet.
• Har helt fantastiska vänner som jag skulle göra allt för.
• Min brorsdotter ger mig en sån stor dos av kärlek så det är ofattbart.
• Jobbar på en skola med grymt goa kollegor och barn, som jag trivs så bra med. Dessutom en tjänst med bra lön, utmaning och som får mig att utvecklas.

Kan hålla på bra länge till och lista saker som är positiva, men det orkar ni säkert inte heller läsa. Men viktigast av allt.. Jag är frisk, har tak över huvudet och får mat på bordet varje dag. Det är inte alla som har det så bra ens. Sen att jag har familj, pojkvän och vänner som älskar mig lika mycket som jag älskar dem är bara ett stort extra plus i kanten. Och självklart har alla dippar och berg och dalbanor i sitt liv, vissa mer och vissa mindre. Ska absolut inte sticka under stolen med att jag har haft det tufft, mer än många av er kan drömma om. Men jag som många andra håller uppe en fasad om livet är frid och fröjd, så tro mig. Mitt liv är negativt på bra många sätt, men det är positivt på så många mer sätt att det väger upp de jobbiga. Och det är dessa positiva saker som får mig att vakna varje morgon, som får mig att orka gå till jobbet och ta mig igenom varje dag med ett leende på läpparna.

Ta hand om varandra & tänk på att oavsett vad en person visar utåt så kanske dem inte har de så bra som man tror. 💗

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
Så sant hjärtat ❤️