PICK UP

AUPAIR LIFE

Kom alldeles nyss hem efter att ha hämtat killarna. Och idag hämtade jag dem alldeles själv, WOHO. Hittade även utan gps till både skolan och hem fast jag tog två olika vägar. Dagar som denna då jag hämtar båda barnen samtidigt så sätter man ett papper med barnens namn i ett fack, så hämtar fröknarna alla lappar och sen så ropar dem upp barnen och ger dem pappret så får man möta dem vid utgången. Men dem dagarna när jag hämtar Jack först när Henry har afterschool activity så står man i en carline, då sätter man upp pappret i rutan så kommer fröknarna och lämnar barnet vid bilen.

Jag skulle egentligen jobbat ikväll då mina värdföräldrar ska på föräldramöte efter jobbet med god mat och vin, så skulle slutat vid 9pm. Men fick istället ledigt för att träffa en annan aupair och hennes kompisar som min värdmamma gav numret till. Så ska hänga med dem ikväll, har inte en aning om vad vi ska göra.. Verkade lite små hemligt, haha. Det enda jag fick reda på var att klä mig casual och om vi behövde köpa med öl så fanns de en affär i området. Så det ska bli spännande..

Är även ledig imorgon och på söndag, så blir en långledig helg. Och imorgon ska jag äntligen träffa Melissa, ska bli så kul. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men vi ska in till stan och hitta på något där. Vem vet, kanske blir shopping nu när det ändå varit LÖN.

always be kind.

Gillar

Kommentarer