PERFEKTIONIST, PEDANT OCH KONTROLLFREAK

DAILY

Kan hända att jag nämnt det innan, men jag är både extrem perfektionist, extremt pedantisk och ett extremt kontrollfreak. Hör ni på detta? Stackars Lucas som bor med mig. Men det kan göra mig helt galen om det inte är perfekt enligt mig, kan på riktigt t ex sitta och skriva ett A4 med bläckpenna och blir sedan någon lite snett längst ner på sidan så gör jag om det på nytt. Hmm.. Normalt.

Samma med hur pedantisk jag är, har något flyttat sig en centimeter åt sidan hemma så går jag och flyttar tillbaka det direkt. Och kontrollfreak, ja det ska vi inte tala om. Tror inte på att någon kan göra det lika bra eller bättre än mig, så vågar ju absolut inte dela ut ansvar för då är jag rädd att det inte blir som jag tänkt mig. Och detta är givetvis när det är något jag planerar eller ska fixa med, så är ju inte sådan om det är någon som gör något där jag vet att de är bättre än mig på.

Men nu till kruxet och varför hela anledningen till detta inlägget. Nu är det så att jag håller på att planera min 25 års fest och då det är just 25 och en såpass stor fest med så många inbjudna måste det ju bli PERFEKT, alltså verkligen PERFEKT PERFEKT. Älskar att planera allt från fester och överraskningar till bara små saker i vardagen, men för första gången står det still i huvudet. Kommer verkligen inte på.. Har självklart massa luddiga bilder i hjärnan som jag skrivit ner, men inte mer än så. Därför behöver jag nu eran hjälp.

Ge mig alla era bästa festtips!!! Allt från tema, till dekorationer och små saker som man kanske inte tänker på. Det jag kört fast på mest just nu är om man ska ha tema eller inte. Vad tycker ni?

always be kind.

Gillar

Kommentarer