ÖVERRASKNINGSFEST

LOVE, DAILY

I fredags fyllde min kära lillebror 18 år.
Och han är ju inte bara min bror utan även min bästa vän och han fyllde ju ändå 18, så kände att jag behövde dra ihop något stort. Så för redan en månad sen planerade jag att ha en överraskningsfest för honom.. Så vi startade kvällen med att åka till Leonardo där Lucas har jobbat för födelsedagsmiddag.

Det var jag, Lucas, Jocke, mamma och pappa som åkte dit. Och vi hade det hur mysigt som helst. När vi kom dit fixade Lucas bubbel och sedan åt vi gott bröd innan vi fick in våra varmrätter.

Leonardo är ju ett tapas ställe, men har även vanlig mat. Så medan alla beställde in tapas tog jag och Jocke varsin pizza. I efterhand hade jag dock valt tapasen, den var gudomlig.

Efter middagen fixade Lucas så dem kom in med denna efterrätten som dem hade satt ett rör som sprutade eld (haha, inte en aning om vad det heter). Det var såå gott och verkligen impad av hur fint det var.

Efter middagen åkte vi hem till mamma där jag planerat världens överraskning. Ted hade fått mammas nyckel så han kunde släppa in alla killarna, hade bjudit in alla hans närmsta killkompisar. Så när han kommer in i lägenheten och ska öppna sin sovrumsdörr ropar alla ÖVERRASKNING och börjar sjunga för honom. Snacka om att han blev överraskad, han blev så rädd att han va nära på att ramla omkull.. haha.

Sedan fick han även sina presenter, av mig och Lucas fick han ett par super snygga nike skor. Och av killarna fick han ett par snygga skor och ett par jeans som jag och Ted hade varit och fixat tidigare under dagen. När han fått sina presenter så krökade vi alla tillsammans, öven mamma och pappa. Innan vi som var över 18 drog till Grevens Gastro. Jag och Lucas som numera klassas som gamlingar tog dock bara ett glas innan vi åkte hem och la oss igen, så blev ändå en tidig kväll för oss.

Super nöjd över att det blev en grymkväll och att han blev överraskad.
Älskar att överraska folk!

always be kind.

Gillar

Kommentarer