OTURSFÅGEL

DAILY

SOOO... I’m back!
Haft ett litet break härifrån, haft mer otur än vad jag orkat med. Men nu är det dags att vända turen till något bra, för på torsdag flyttar vi ju. Har varit sjuk hela veckan, så varit hemma från jobbet och just nu är jag påväg hem från sjukhuset.

Råkade ut för en liten olycka i lördags, vilket gick sådär. Skulle städa köksluckorna som är lite högre än vad jag når, så stod uppe på köksbänken för att städa dem och det gick ju bra. Tills det inte gick bra längre och jag ramlade ner från köksbänken, landade i fläkten och skar upp ryggen och sedan vidare ned i köksbänk, stol och golv och slog i benet. Så efter att det bara blivit värre trots sängliggande, så var jag tvungen att åka till Kungsbacka sjukhus idag.

Men där skickade dem mig vidare ner till Varbergs sjukhus för röntgen, där dem trodde det var en spricka i benet. Men som TUR är var det bara en kraftig blödning i underbenet.. Vilket betyder att dem trodde smärta i sisådär två veckor, men iallafall ingen spricka och inget gips. Det var min rädsla, hade ALDRIG klarat av veckor i gips. Och gällande ryggen var det ingen revbensskada utan bara mjukledsskada, haha. Så ja ni hör ju! Dags att bli lite mindre klumpig känner jag..

Såhär såg ryggen ut efter fallet i lördags.. Nu har den fått sällskap av färgerna gul, blå och grön. Och det ser ut som någon pucklat på min rygg rejält!

always be kind.

Gillar

Kommentarer