OPERATION

DAILY

Det är ju förbannat hur vacker man är när man ska opereras, i sin fina stora partyklänning med knästrumpor och tossor.. haha. Vi får ju inte glömma mössan, den dock fick inte vara med på bild. Operationen gick iallafall bra, men väldigt oklar efteråt. Sist jag opererade mig var allt solklart efteråt och det var hårda bud på vad jag var tvungen att göra. Denna gången var det jag som fick ställa frågor och fick svar som ”ja men det kan du väl göra osv”, så sjukt oklart verkligen.

Nu är jag iallafall hemma och ligger nerbäddad i soffan, mamma är ledig så hon är här och tar hand om mig tills Lucas kommer hem. Dock inte varit jätteroligt sällskap, har på riktigt sovit konstant sen vi kom hem vid 12. Har bara vaknat några gånger och typ tittat på telefonen i två minuter innan jag däckat igen. Så nu har hon precis gjort lite baguetter med kycklingröra som jag kunde få i mig innan jag antagligen däckar igen. Tack gud för isförband, vad skulle man göra utan de?

Är uppdatering lite sådär halvdan så förstår ni ju varför, men ville bara kika in och säga att jag mår bra. Har väldigt ont, men mår bra och är hemma igen.

always be kind.

Gillar

Kommentarer