ONSDAG

DAILY

Kroppen vill inte riktigt som jag vill än, utan en himla berg o dalbana. Igår vaknade jag upp med huvudvärk, så vaknade först och främst inte förrän vid 13. Sen spenderade jag resten utav dagen i sängen, med en lite kortare vända till korsvägen för att sälja ett par byxor. Väldigt välbehövlig och skön paus från sängen med frisk luft.

Oturligt nog höll sig huvudvärken kvar fram tills idag och natten var fruktansvärd. Har inte sovit en blund inatt, så imorse när Lucas klocka ringde vid 05.00 låg jag klarvaken. Då jag hade en läkartid i Kungsbacka 8.40 och gärna ville slippa ta tåget så körde jag Lucas till jobbet innan jag åkte hem till Kungsbacka och somna en timma på soffan.

Resten utav dagen har jag spenderat i soffan, tagit en lång varm dusch och bara förberett mig för att komma tillbaka till jobbet imorgon. Så nu har jag precis hämtat Lucas, vi ska bara förbi affären och sen ska jag hem och vila bort huvudvärken och sova tidigt så jag orkar upp imorgon när klockan ringer. Men det positiva är att huvudvärken börjar släppa lite! Så nu håller vi tummarna att det håller i sig.

Dagens mellanmål blev en favorit - Keso med apelsin och kanel. Ännu bättre blir det dock med banan också!

always be kind.

Gillar

Kommentarer