oktober helg

DAILY, HANDBALL

Denna helgen avslutade vi ju september månad och gick in i oktober, så nu kan man väl säga att det är höst på riktigt. Och det känns ju lite när man går utanför dörren, igår när jag cyklade till gymmet var jag tvungen att ha på mig lättdunsjacka, vantar och halsduk.. Men ändå lite mysigt.

TACOKVÄLL

I fredags åkte jag ju med mamma hem till Kungsbacka efter träningen, det var ju trotsallt fredag. Så ville ju ändå lyxa till de lite med tacos, kände att det var jag värd efter alla dessa dagar med tonfisk.. haha. Kör ju alltid på fullkorns bröd till tacosen, så där blev de ju lite nyttigare ändå. Och hoppade chipsen och läsken till, så blev faktiskt inte så onyttigt ändå. Lagom tills maten var klar dök Lucas upp, så kollade vi de två första avsnitten av Gåsmamman 3 som släppts.

Lördagen började med några timmars jobb och sedan svängde jag förbi systemet snabbt innan dem stängde. Gårdagens planer var att gå ut på kvällen, men efter att följt demonstrationen live hela dagen på tv4 play blev jag himla tveksam om att röra mig i stan överhuvudtaget. Speciellt full, mitt inatten på avenyn. Så ställde in dem planerna! Fick därför en väldans massa extra tid att döda. Åkte därför till Kungsmässan för att kika på handbollsskor, men dem var ju såklart slut där också. Så slutade istället med lite annan shopping, vad det blev får ni se i ett eget inlägg.

Åkte sedan vidare till Freeport där jag mötte upp mamma och hennes kompis, kikade lite efter ett par nya löparskor men hittade inga som passade mig i smaken. Så vi åkte istället hem och värmde upp tacosen från dagen innan. Tog en liten paus på soffan och åkte sedan till gymmet där det blev 40 min cardio. Kan ju inte påstå att det var fullt på gymmet en lördag kl 20. Åkte sedan hem och unnade mig BACONSÅS i soffan med mamma och Lucas. Var något av det godaste vill jag lova. Sedan åkte godis och vin fram, men valde att faktiskt hoppa över det och bara köra på lite onyttigare mat. Vilket känns riktigt skönt nu i efterhand.

Idag spelade vi ju match mot Torslanda, seriepremiär i division 3. Där jag ovant satt på bänken som assisterande tränare, men det var kul att vara delaktig på något sätt nu när man ändå är skadad. Det enda jag varit tränare tidigare var ju på Partille Cup och det var ju inte riktigt helt samma grej. Det blev dock förlust med fyra bollar, men ändå bra spelat för att vara lite kort om spelare. Efter matchen åkte jag hem och bytte om snabbt innan jag drog vidare till gymmet och körde ett cardiopass på 50 minuter. Älskar känslan att det känns lättare och lättare för varje dag med konditionen.

Nu har vi precis ätit middag och ska alldeles strax bädda ner oss i sängen för något avsnitt Modern Family innan det är dags att sova.

always be kind.

Gillar

Kommentarer