NYTT ÅR

DAILY

Godmorgon måndag!
Här har det stått still i några dagar, men har verkligen haft noll ork. Men nu är jag tillbaka, nytt år, ny vecka och ny hårfärg.

Hur var eran nyårsafton? Min var verkligen en av dem bästa på flera år. Har alltid tyckt det varit himla överskattat och inte blivit som man tänkt sig de senaste åren, men i år var det lyckat. Vi startade kvällen med tjejmiddag hemma hos Lillis innan vi tog taxin ut till Askim för en lokalfest. Där jag hade en toppenkväll tillsammans med mina bästa vänner, pojkvän och andra härliga människor. Däckade sedan i sängen i hyfsat bra tid med svullna och blåa fötter med blåsor (resultatet av att vara envis och tjej, klackskor heeeela kvällen).

Gårdagen spenderades i sängen framför skam med Lucas, tryckte i oss allt onyttigt vi kunde med. Tog sedan en sväng förbi hans pappa på söndagsmiddag innan vi åkte hem till mig och fortsatte kolla skam. Trots en heldag i sängen igår så är jag inte pigg för fem öre idag, speciellt inte när klockan ringde 5.30 för att öppna på skolan. Så låt denna dagen gå fort så jag kan hem och sova innan det är dags för träning.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det åter som du hade det trevligt =) Jag håller med, det brukar kännas överskattat men 2016-2017 har nog vart bra på många olika håll. Läst fler som skrivit som du, så det känns ju bra... jag hade också en toppen nyår och är glad att du också hade det =)
nouw.com/frökenrödlök