NYINFLYTTADE

DAILY, OUR APARTMENT

Idag var det ju som sagt äntligen dags att flytta, har i stort sett räknat ner timmar och sekunder de senaste dagarna. Jag stängde ju dessvärre på jobbet idag, så kände lite stress över flytten att det skulle vara klart mitt i natten. Men när jag och mamma rullade in på parkeringen hade dem packat in ALLT förutom tvn, tror ni jag blev glad eller? Vilka hjältar.

Tvn var ju dock en av de svårare sakerna, den gick först inte in i Lucas bil då den är väldigt låg och tvn är väldigt stor. Så vi testade min istället då den är högre, men där var istället problemet att tvn var längre än vad min bil var bred.. haha. Så gick inte att stänga dörrarna. Hur liten bil har man inte då om tvn är större? Men efter lite om och men skruvade vi tillslut av foten och fick plats med den i Lucas bil.

När vi fått in allt i lägenheten körde Lucas hem Johan och passade även på att köpa med sig pizza. Och under tiden så skruvade jag ihop sängen (tror ni inte jag lyckades tappa sänggaveln på foten? AJ....) och bädda iordning med nya sängkläderna och täcket. Så när han väl var hemma med pizzan åt vi i soffan framför tvn som han fixat och sedan fixade jag iordning lite så det blev lite mindre kaos. Nu är det dags att sova, för imorgon är det ju faktiskt jobb innan det blir dags för en helg med lägenhetsfix.

Ett stort super duper tack till pappa, mamma, Alex, Johan och Ulrica som hjälpte till att flytta. Guldvärt verkligen <3

Godnatt finisar!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,

Åhh så kul! Grattis till lägenheten! Vart flyttade ni? 😃 Är det hyres (ist första eller andra hand?) eller köpes? 😃

Lycka till med de nya sambo livet och er egna lägenhen!

johannahansson
johannahansson,
Tack så mycket 😃 Hyres, andrahand!
nouw.com/johannahansson
johannahansson
johannahansson,
Missade att skriva vart vi flyttade ju. Flyttade till Frölunda 😊
nouw.com/johannahansson