NYC DAG 3

DAILY, USA 2017

Trötta och förkylda sov vi fram till 10 minuter innan frukost, klädde i stort sett bara på oss, gick ut till frukosten och hämtade med oss det vi ville ha in på rummet. Det var inte direkt ett hotell som älskade disk, haha. Så alla tallrikar, glas, skålar, bestick osv var i papp eller plast. Så perfekt att ta med sig det in på rummet och ligga i sängen och kolla Gossip Girl samtidigt.

När vi lämnade hotellet möttes vi av strålande sol, det var så skönt. Riktigt kallt, men ändå skönt i solen och inte ett moln på himlen. Då vi hade ett par timmar hem och helst inte ville vara hemma allt försent och ville förbi en outlet en bit ifrån skippade vi att åka in till stan och tog istället bilen genom Manhattan och längst med Hudson River. Hann med ett litet kamerastopp mellan Manhattan Bridge och Brooklyn Bridge som ni kan se på bilderna ovan.

Det var både mysigt och fräckt att ha Hudson River på vänstersidan och Manhattan Skyline på högersidan.
När vi kände oss klara med Manhattan tog vi George Washington Bridge över till New Jersey där vi sedan åkte en bra bit innan vi var framme vid Woodbury Common Premium Outlet.

Är ni i NYC borde ni absolut åka ut till Woodbury Common Premium Outlet, det är som en liten Schweizisk by med 250 outletbutiker med allt från Nike och Disney till Gucci och Michael Kors. Vi hade bestämt oss innan att vi skulle försöka hålla i pengarna då vi redan shoppat en hel del, sagt och gjort så löste vi det galant. Det enda vi spenderade pengarna på var lunch på Shake Shack.

Sedan började vi resan tillbaka till Boston och denna gången var det jag som körde. Gick faktiskt bra, förutom att vi körde fel två gånger. Men dem kan jag inte ta på mig då den första gången läste inte Lucas kartan riktigt rätt och andra gången hade kartläsaren somnat och det är inte de lättaste att läsa en karta själv på en fem filad motorväg i USA.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

saandrawaaldt
saandrawaaldt,
Så härligt!! Är så avis.. 😊
nouw.com/saandrawaaldt