NY VECKA OCH EN FÖRKYLNING PÅ DE

DAILY

Dagen har spenderats på soffan, sovit och kollat film om vartannat. Har verkligen inte sovit speciellt mycket inatt.. Då jag började känna mig förkyld redan igår, så hade jag väl mina aningar om att jag kanske inte skulle få så bra idag. Så har sovit någon halvtimma, vaknat, sovit vaknat hela natten.. Och imorse skulle jag upp och köra lillbrorsan till skolan för att hämta hans tillfälliga körkort innan de kommer hem på posten. Så när jag vaknade super förkyld tänkte jag att jag kunde bita ihop och ta mig igenom jobbdagen, tog mig inprincip utanför dörren och satte mig i bilen för att köra jocke så kände jag hur dåligt jag verkligen mådde. Så ringde till jobbet och sjukanmälde mig, åkte hem och bäddade ner mig i soffan och höll knappt ögonen öppna i mer än 5 minuter innan jag somnade. Sen fortsatte de som inatt, sov någon timma, vaknade oså fortsatte de så. Det är först nu jag orkar hålla ögonen öppna och då har jag sovit av och till sen halv 8 imorse.

Nu när brorsan har fått körkort också så löste han både nässpray och lunch till mig på sin rast förut, överlycklig. Kände inte direkt för att gå ut i detta fruktansvärda vädret för att köpa nässpray, så tur han kunde lösa de åt mig. Så nu ska jag lägga mig och kolla senaste avsnittet av Parneviks med lite tända ljus.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

99
,
Är din nya klubb och din jobb nöjd över din närvaro? Mycket sjukdom tänker jag bara.har du alltid haft dåligt immunförsvar? Jag har kasst och undrar om du har tips.. känner mig jämt sjuk = dåligt samvete. Hur tänker du?
johannahansson
johannahansson,
Den nya klubben har jag haft en del frånvaro ifrån pga sjukdom och självklart har jag dåligt samvete för det, men samtidigt vet jag att jag just nu inte är en nyckelspelare som behövs på träningarna. Då jag kom till ett lag som redan hade 3 målvakter och ville spela för att hålla igång med handbollen. Jobbet missar jag nästan aldrig pga sjukdom, då jag biter ihop och går till jobbet trots feber. Vilket inte är det smartaste, men har man dålig immunförsvar som mig så blir det att man gör så för att inte känna sig dum. Har dessvärre inga tips, hade antagligen inte varit sjuk lika ofta isf. Brukar hålla mig frisk ett tag när jag är noga med att ta min mivitotal, det finns att köpa på t ex ica maxi eller liknande. Inte världens godaste, men verkar hjälpa. Och sen att inte träna när man känner sig sjuk och däremellan träna för att inte bli sjuk. Och klä dig varmt, tror min svaga punkt är att när jag ska ut på helgerna klär jag mig lättare och blir då sjuk..
nouw.com/johannahansson