#nouwseptemberchallenge

Hösten börjar smyga sig på och även fast jag inte är riktigt redo att släppa taget om sommaren än så välkomnar jag ändå hösten med öppna armar. Längtar lite efter mysiga kvällar i soffan med tända ljus, att få sätta ihop olika outfits och framför allt är jag riktigt taggad för att praktiken drar igång nästa vecka. Idag var första dagen det kändes som höst på riktigt när jag gick utanför dörren, frös lite i endast kavaj. Men vid lunch vände vädret igen och det rann om mig. Vi är alltså fortfarande inne i den där mellan perioden där det är kallt på morgonen och kvällen men varmt på dagen. Dock ser det ut att bli lite varmare framåt helgen, vilket inte hade varit helt fel såklart. Hösten är enligt mig den perfekta omstarten, man har förhoppningsvis laddat upp kroppen med massa D-vitamin och är redo för att bli produktiv efter sommaren. Perfekt då att Nouw nu kickar igång #nouwseptemberchallenge så man får chansen att se över sina mål och utvecklas.

Mina mål denna hösten är:

  • Vara kreativ och utveckla mig inom Photoshop.
  • Få ut så mycket som möjligt av min praktik, utvecklas och lära mig massa nytt samtidigt som jag ser till att njuta av tiden. Den kommer flyga förbi!
  • Hitta motivationen till träningen igen och få ordning på mitt knä.
  • Få in bra rutiner allmänt, men speciellt sovrutiner.
  • Mer skärmfri tid, så jag kan fokusera på att måla eller läsa en bok som jag älskar.

Vad är era mål för hösten? 🍂

always be kind.

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Men vilken härlig bild! 🙌🏼
nouw.com/starofusa
johannahansson
johannahansson,
Åhh men tack så mycket!!
nouw.com/johannahansson
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Synes dine mål er super gode og inspirerende! 🍂
nouw.com/rejseguideafguld
johannahansson
johannahansson,
Va kul att höra 😍
nouw.com/johannahansson
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vilka bra mål! Har liknande då jag verkligen vill och behöver stärka upp kroppen. Och det där med skärmfri tid, jag har faktiskt de senaste veckorna blivit mycket bättre på att ta en pocketbok på kvällen istället för att ligga och kolla på telefonen, så nu gäller det bara att hålla i det!
nouw.com/popprinsessan
johannahansson
johannahansson,
Va kul. Man mår ju så mycket av att träna och känna att kroppen är stark! Åhh va duktig du är. Ska verkligen börja med det från och med idag. Blivit alldeles för mycket skärmtid de senaste.
nouw.com/johannahansson