NORTH BEACH AVENUE

MY AMERICAN LIFE

Dem som känner mig riktigt väl vet att jag är väldigt envis.. Okej, extremt envis. Och idag bevisade jag det ännu mer. Påvägen till stranden skulle jag byta buss inne i down town, lyckades hoppa på den bussen jag skulle ta fast åt fel håll. Så fick hoppa av och byta buss, sen lyckades jag hoppa av på fel hållplats så fick gå en bra bit. Men tillslut kom jag fram och mötte upp en brasiliansk tjej som heter Layze och en italiensk tjej som heter Mariavittoria på en stor båt som var en bar och restaurang som låg precis på stranden. Så man kunde se stranden på ena sidan och parken och skyskraporna på andra sidan. Hade de så trevligt, drack strawberry daiquiri och bara stod och gungade med till DJn's super grymma musik. Helt otroligt, han skulle man haft hemma på Park Lane.

Lyckades även se en andra kändis på resan, denna gången till och med ta kort tillsammans med han. Så ballt.. Älskar att träffa kändisar, så fortsätter de såhär kommer de bli ett bra år.

Hemvägen var ännu tuffare än dit. Min envishet var på en annan nivå då jag var trött, hungrig, svettig och törstig. Så vandrade runt helt vilse i Chicago och försökte hitta rätt med hjälp av Google Maps i en timma för att hitta bussen. Tillslut hittade jag rätt efter att ha hittat en Starbucks så jag kunde köpa en jordgubb/banan smoothie och en blåbärsscones. Välbehövligt kan jag lova..

Väl i Ukrainian Village igen gick jag till en restaurang i närheten av mitt hus och köpte med mig hamburgare och pommes hem. Hur gott som helst med tanke på att jag bara ätit frukost och varit i solen hela dagen.. Efter en super skön dusch sitter jag nu i soffan med min värdmamma och barnen och kollar Bilar 2. Min värdpappa flög till England idag för jobb, så vi blir ensamma här hemma fram till torsdag. Så fort filmen är slut och jag hjälpt till att fixa lite här hemma så ska jag krypa ner i sängen och kolla Netflix. Ska "jobba" min första dag imorgon..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Pernilla Hansson
,
Envisheten har du efter mig😉☺️Thihi...