new in

NEW INInnehåller affiliate-länkar

Var ju ute efter ett par nya handbollsskor, då jag har hittat ett par jag vill ha. Men som oturligt nog är slut ÖVERALLT. Asså jag skämtar inte, den finns inte ens på Adidas hemsida i min storlek. Så istället hittade jag lite andra saker, lite tröstshopping.

SCORETT

Köpte ju ett nytt regnställ för inte så längesen som jag kan ha på jobbet mestadels, men även på fritiden ifall det skulle behövas. För det är ju bara att inse, vi bor i Sverige och vi har ett antal regndagar per år. Regnstället är marinblått, så tanken var att hitta ett par färgglada låga gummistövlar. Har ju mina hunterstövlar redan, men tycker dem är så klumpiga att ha under regnbyxor då dem är höga. Så blev överlycklig när jag sprang på dessa inne på Scorett igår, dessutom till ett kanonpris.

ZARA

Färgen på bilden gör sig inte alls rättvis pga ljuset, men kappan är i varje fall marinblå. Ni kommer så småningom få en bättre bild med den på. Har ju redan en kamelfärgad kappa från Zara som jag älskar, så var på jakt efter en grå eller svart. Men den gråa fanns inte i min storlek, så då hittade jag istället denna marinblåa. Blev helt förälskad, den är så fin. Och helt klart mycket snyggare än en svart, så kommer definitivt spendera mycket tid i denna framöver.

GINA TRICOT 

Och sist men inte minst hittade jag dessa super snygga jeansen på Gina Tricot. Har länge suktat efter de perfekta avklippta jeansen och äntligen hittade jag dem, dessutom kostade dem inte skjortan vilket är ett extra plus.

always be kind.

Gillar

Kommentarer