MOVIES

TIPS

ÅH HERREGUD.

Jag är ju världens filmnörd, några av er kanske har märkt de redan. Men iallafall, hur många bra filmer kommer inte på bio 2017 då? Och dessutom, JAG KAN SE ALLA FÖRE ER.. hehe.

1. Wonder Woman - Ärligt talat, har ni sett trailern? Om inte, gör de. Fick rysningar av att bara se trailern, verkar sjukt bra. Dessutom så mycket girlpower att det handlar om en tjej, som dessutom är hel grym och super snygg,

2. Dumma mej 3 - Vem kan med handen på hjärtat inte tycka om dumma mej filmerna? Det spelar ingen roll hur gammal du är, dem är helt fanatiska ändå. Du både skrattar, gråter och ryser dig igenom dessa filmerna. Älskar förövrigt animerade filmer som t ex dumma mej, home osv.

3. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Än så länge finns det 4 st filmer och är det någon utav dem som har varit en besvikelse? Nej, skulle inte tro de. Det är en blandning mellan action och kärlek vilket är mina favorit genrer. Och dessutom har dem tre GALET SNYGGA huvudpersoner - Orlando Bloom, Johnny Depp och Keira Knightley. Trailern här avslöjar inte speciellt mycket, men tror ändå att filmen kommer vara riktigt fet.

4. Baywatch - Jag älskade att kolla på serien Baywatch när jag var mindre, har även kollat den nu i äldre dar och det kommer alltid förbli den riktiga Baywatch. Men väljer dem att göra en Baywatch med The Rock och Zac Efron, då kollar man. Så enkelt är det. Oklart hur filmen i sig kommer vara, men tror knappast man kommer bli besviken när dem två är huvudpersoner.

5. The Mummy - Filmer jag har kollat på mer än man kan räkna på två händer är The Mummy. Det är sådana filmer som aldrig blir tråkiga för mig. Och nu kommer det dessutom en fjärde. Dock är det inte samma skådespelare med i denna, men frågan är om det gör något när Tom Cruise är med. För där allihopa har ni en av mina absoluta favoritskådespelare genom tiderna.

6. Jack Reacher: Never Go Back - Har ni sett ettan? Om inte, se den och gå sen och se tvåan. Inte nog med att min absoluta favorit skådespelare Tom Cruise är med i den, den verkar faktiskt riktigt bra. Och som vanligt är Mr Cruise helt sjukt kick ass som vanligt. Fick liksom rysningar när jag såg trailern..

7. Allied - En film med Brad Pitt är ju oftast inte dålig och denna verkar hålla hög klass också. Dessutom är det en film som utspelar sig 1942 och i kategorin över mina favoritfilmer så är just Hitler tiden en av mina favoriter i filmer. Gillar hur välgjorda och verkliga dem filmerna är, t ex så är en av mina favoriter Inglourious Basterds.. Även den med Brad Pitt. Så ja, denna kan ju inte vara sämre. 

8. xXx: Return of Xander Cage ​- Denna filmen hade jag faktiskt inte ens hört talas om, kanske för att det är ett tag innan den har premiär. Men den fick mig på fall när jag fick se rollistan, hur kan en film inte vara bra om den har skådespelare som ​Vin Diesel, Nina Dobrev, Ruby Rose ​och ​Samuel L. Jackson. ​En annan rolig sak för er som kan fotboll, så är faktiskt ​Neymar ​även med i filmen. Sen är det även action, min absoluta favorit genre. Så ja, har ganska höga förväntningar på denna även om trailern kan kännas lite smått överdriven på fighting nivån. 

​9. Fifty Shades Darker ​- Är villig att hålla med om att ettan inte var så bra som man hade förväntat sig. Men sen å andra sidan hade jag läst böckerna, så kunde inget annat än älska filmen ändå. Så har ni inte läst böckerna så rekommenderar jag er faktiskt i första hand att läsa dem. Och sen oavsett om man gillade ettan eller inte så är det ju nästan ett måste att se tvåan. Jag kommer definitivt kolla på tvåan, det är en sak som är säker. Satt med hakan nere i knät när trailern äntligen släpptes, är såå taggad. 

​10. Fast & Furious 8 ​- Behöver jag ens skriva något mer än rubriken? Alla måste ju sett fast & furious flimren, om inte se dem för gudsskull. Det är trots allt inte samma sak utan ​Paul Walker​, men samtidigt så kan man inte missa när det kommer ut en ny Fast & Furious. Ännu en filmserie i min stora hög av favoritfilmer. Det som väger upp det i denna filmer är att super hunken  ​Scott Eastwood ​är med. Alltså hur sevärd som helst även fast the plot of the movie is unknown at this time och det inte heller finns någon trailer. 

​11. ​World War Z 2 ​- När jag satte mig i biosalongen för att kolla den första filmen av World War Z så hade jag inte en aning om vad filmen handlade. Det var först när det dök upp en zombie på bioduken som jag blev så rädd att jag nästan kissade på mig. En av mina fobier är nämligen zombies. Men efter att ha sett filmen ett antal gånger till, närmare bestämt mer än vad ni kan räkna på en hand. Så började jag faktiskt älska den och kan se den om och om igen, även om zombiesarna är lika skrämmande varje gång. Så tvåan måste jag ju definitivt se, dessutom är det ju ännu en film med ​Brad Pitt​. 

​12. Guardians of the Galaxy Vol. 2 ​- Efter att ha sett omslaget på filmen och läst om den så vart jag väldigt tveksam.. Ett träd, en tvättbjörn, en grön ​Zoey Saldana ​och en man som kallar sig Star Lord, hur kan den filmen ens vara bra? Så det tog ett bra tag innan jag faktiskt såg den. Men den förvånande mig och visade sig faktiskt att vara bra, så självklart måste jag se uppföljaren. 


always be kind.

Gillar

Kommentarer