MORGONGYM

DAILY

Godmorgon!
Gårdagen flöt på i ett, så kändes som jag knappt hade tid att slappna av. Vikarierade som idrottslärare igår, så hade några lektioner på förmiddagen och gick sedan med några barn till simhallen. Väl tillbaka på skolan var det dags för fritids och jag hade inte ens haft rast, så mitt huvud kändes helt mosat efter både övertid och uran rast och högljudda idrottslektioner på de.

Efter jobbet åkte jag förbi affären och gjorde sedan en god middag till mig och mamma. Hoppade gymmet på morgonen för att äntligen få sova lite och kände mig lite hängig. Men på kvällen hängde jag med Jocke och Ted dit istället. Ett riktigt mördarpass kan jag lova..

Kom inte i säng så tidigt som jag hade tänkt, så när klockan ringde 5.30 var jag ju inte världens piggaste direkt. Men efter en kvarts snoozande kämpade jag mig upp, tog en huvudvärkstablett, lite nässpray och drog till gymmet.

Hade inte kört kondition sen i måndags, så morgonens schema blev 15 minuter arc trainer (japp, här är namnet jag kommer gå på för den som liknar crosstrainern). Sen blev det bara lite rehab för knät.. Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet, ställde upp att ta stängningen idag då hon som har den är sjuk. Så jobbar en lång dag på 10 timmar..

Ha en kanon dag 🌟

always be kind.

Gillar

Kommentarer