MONDAY

AUPAIR LIFE

Ligger just nu i sängen och ska sova konstigt nog, haha. Jag som alltid varit en kvällsmänniska och nästan aldrig lagt mig innan 00 har blivit en tant sen jag kom hit. Går och lägger mig i stort sett vid 22-23 varje dag, framsteg. Dock sjukt trött varje dag vid denna tiden också, nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna liksom. Ligger dessutom här med kurrande mage och är hungrig på något vänster. Hur de nu är möjligt är en bra fråga, för det känns som att hela dagen har gått åt till att äta inprincip.

Idag efter jag hade hämtat killarna på skolan så satt jag på en film när vi kom hem så hade vi på den i bakgrunden medan killarna satt med varsin iPad och jag passade på att städa lite undertiden. Sen när min värdmamma kom hem började hon med maten och jag gick ut och satte mig på alten med Jack och byggde med hans lego som han fick i födelsedagspresent. Sen var det dags för middag, innan vi kollade ANW. Blivit helt fast i de, så är standard varje måndag att kolla de nu innan killarna ska sova. Fick även lära mig tvätta idag, så imorgon ska jag ha tvättdag. Har fortfarande inte tvättat sen jag flyttade, HAHA. Hur hemskt? Men snacka om att jag haft bra med kläder med mig då.

Imorgon sätter även elitserien i handboll igång, super taggad. För mig som inte får spela handboll för första gången på 14 år är detta hemskt att jag inte kan spela, så får helt enkelt bänka mig och kolla här över istället. Det sköna med tidsskillnaden är att matcherna spelas mitt på dagen för mig när jag är ledig. Vilket betyder att jag kan bädda ner mig i soffan imorgon samtidigt som tvätten går och kolla handboll utan massa barn springandes omkring.

always be kind.

Gillar

Kommentarer