MITT ÄLSKADE KRÅKEN

Hur fint?
Dock tänkte jag på fel bro när jag tänkte att vi kunde stanna och bada, men var ju trotsallt 7 år senast jag stannade där så kan ju inte garantera att minnet är på topp. Så blev dessvärre inget bad, inte så badvänligt.

När vi sedan kom fram efter tretton timmar packade vi in våra saker och hjälpte Tomas med att få i vattenskotern i vattnet de första vi gjorde efter att visat Lucas runt. Glöm inte följa mig på instagram för flitigare uppdatering på min story!

Hungriga som vargar åkte vi ner till kajen, så bjöd Benka på middag. Så fin <3

Alltså ni förstår inte hur god maten kvar, slog många restauranger i Göteborg med hästlängder. De trodde man inte för en liten restaurang/café längst ut man kan komma. Ser ni utsikten, hur fin som helst.

Åkte sedan tillbaka hem, satte oss i soffan och pratade lite. Helt plötsligt kom Sören förbi och gjorde oss sällskap, så fick Lucas hälsa på ännu en härlig norrlänning. Två stycken inom loppet av en dag, stort.

Vi gick sedan ner till havet för att ta ett kvällsdopp, men var aningen frusen och då är det inte ens kallt ute. Så jag och Benka sparade oss och tog istället poolen när vi kom tillbaka. Mycket skönare med 28 grader, haha.

Nu ligger jag redan i sängen redo att sova, helt slut efter en lång dag och knappt någon sömn alls natten tills idag. Satt nyss och sov sittandes i soffan för jag var så trött. Det både bästa och sämsta här uppe är ju att de aldrig blir mörkt, så nu ska vi se hur bra det går att somna utan att dra för. Latheten, kan hända att jag får ta tag i de tillslut ändå.

always be kind.

Gillar

Kommentarer