MIN HELG I BILDER

DAILY

Fredagens middag blev ju som sagt grillade hamburgare ute på Saltholmen, det var så kallt men ändå mysigt. Sedan åkte vi hem och kollade Robinson och tanken var att vi skulle passa på att vara uppe någorlunda sent då det ändå var fredag, men Lucas blev ju dessvärre matförgiftad så blev att sova tidigt ändå. Stackarn, så dåligt som han mådde.

Startade dagen med sovmorgon och en efterlängtad dusch, kan ju inte påstå att jag duschar sådär varje dag nu när stygnen är kvar då det är en himla process att packa in benet i plast varenda gång. När vi packat väskorna och gjort oss iordning åkte vi till min farmor och farfar, Lucas har ju aldrig träffat dem så det var på tiden. Var dessutom ett tag sedan jag träffade dem själv, så det var mysigt att komma dit och bara vara.

Sedan rullade bilen upp till Hindås och Max landställe där vi skulle fira Louise som fyllde 22 i veckan. Var ett härligt litet gäng som bara skulle dricka, spela spel och ha det super trevligt. Sedan gick det väl lite för kul, så idag mådde jag som förtjänat med känslan av "jag ska aldrig mer dricka alkohol i hela mitt liv". Kan ni känna igen er?

Någon gång runt 12 idag tog vi oss tillbaka till stan med noll planer. Så vi åkte till Lejonet & Björnen tillsammans med Max och Louise för att köpa glass och tog även en SUPERGOD baugette på cafét Café No. 77 som ligger över gatan. Sedan satte vi oss i solen och bara njöt av det underbara vädret. Lite roligt att vi gick från att känna oss helt okej varma i en vårjacka med kofta under till att kunna sitta i t-shirt. TACK SVERIGE! Mer sådant väder som vi hade idag tack, älskar de.

När vi sedan landade här hemma bäddade jag ner mig på soffan (bakis!) medan Lucas slängde ihop salladen här ovan, snacka om välbehövlig. Sedan dess har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket, legat på soffan och kollat Braveheart, lagat middag (Lucas såklart) och nu sitter han och spelar medan jag ligger här bredvid med datorn och ska kolla lite Netflix.

En helt perfekt helg med trevligt sällskap, god mat och super grymt väder. Om det finns något att klaga på skulle det väl vara den satans bakfyllan man fick, men den botades ju ganska bra trots allt. Nu peppar vi igång för en ny vecka som betyder sista veckan som sjukskriven, håller även tummarna för att knät går åt rätt håll, ska även ta bort stygnen denna veckan, första besöket hos sjukgymnasten som har varit extremt fullbokad och sist men inte minst högskoleprovet på lördag. Så nu jäklar blir det hårdplugg denna veckan.

Hur har er helg varit? Har ni njutit av de härliga vädret?
Hoppas ni får en bra start på kommande vecka <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer