MIN HELG I BILDER

DAILY

Ett lite sent inlägg om min helg med tanke på att det snart är helg igen, men bättre sent än aldrig.

Min fredag bestod ju som sagt av jobb, hämta bilen, en sväng på Kungsmässan med mamma och Ninni, tacomys och sedan somnade jag tidigt på soffan.

Lördagen startade med sovmorgon, Ninni är så söt som faktiskt låter mig sova när mamma säger ”Vi låter Jois sova tills hon vaknar”. Några fåtal gånger hon inte orkar vänta och går in och väcker mig, haha. Sedan åt vi frukost och kollade Pippi innan vi fixade fina rosa födelsedagsnaglar. Och medan mamma och Ninni gick till lekplatsen gick jag ut på en 5 km PW i strålande sol innan jag gick till gymmet och körde lite rehab + lättare ben.

Sedan ställde jag och Ninni oss och storstädade balkongen, skrubbade både utemöblerna och balkongen så vi kunde sitta där och äta tårta. Hon älskar att städa och är en riktig liten städnisse, så vissa gånger försökte hon nästan köra bort mig att jag inte fick hjälpa till. En riktig liten bossig dam!
Farmor, tror du hon blev glad för skrivplattan? Hon älskade den.

När balkongen var färdig och ren så dukade vi upp för lite firande där ute med ballonger och tårta. En rosa tårta som prinsessan själv valt och hon har nu stenkoll på hur mycket hon fyllde, ni ser ju.

Hur fina skor? Blev avundsjuk själv. Dom var hon med och köpte i fredags, men fick dom inte förrän på lördagen och brast då ut när hon öppnade paketet ”det är ju skorna vi köpte igår”. Hon är inte dum hon, full koll.

Senare på kvällen var jag dock tvungen att lämna dom i födelsedagsmyset då jag skulle vidare på annat födelsedagsfirande hos Emma L. Så plockade upp Emma S och åkte dit någon timma, men var nykter så stannade inte särskilt länge.

I söndags ställde jag faktiskt klockan för att inte sova bort hela dagen, men ändå så jag fick mina 8 h. Så gick jag upp och bakade scones i väntan på att Lucas skulle vakna.

Efter frukosten gick vi ut på en långpromenad, åkte och handlade, lagade middag och sedan var vi tvungna att åka tillbaka med hyrbilen. Det var nästan så de föll tårar ner för kinden, kommer sakna den. Bästa bilen!

Släppte sedan av Johan och Lucas för att möta upp Louise för ett gympass i Olskroken, blev dock bara rehab för min del. Efter gymmet tog vi en PW medan vi pratade om allt möjligt. Slutade tillslut upp där killarna spelade fotboll, trixade lite vid sidan av och bara kollade när dem körde. En mysig kväll där värmen höll i sig sent, bästa med sommaren att det är varmt (ibland) och ljust så länge. Dagarna känns så mycket längre och kvällarna blir så mysiga.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
johannahansson
johannahansson,