MIN HELG I BILDER

DAILY

Fredag

Spenderade ju fredagen tillsammans med denna pinglan inne i stan med grillning, vin och tjejsnack. Sedan mötte vi upp våra män och spenderade resten av kvällen inne i värmen på Bourbon St. innan vi åkte hem till var och en.

Lördag

Lucas hämtade mig efter jobbet vid 12, så åkte vi förbi I Love Pizza i Linné och köpte med oss varsin kebabtallrik. Vi satte oss längst med ån vid Kungsport och det var inte lika varmt som man kunde tro, blåste ganska kallt. Så direkt efter vi ätit upp åkte vi hemåt och hamnade på soffan där vi började kolla på den svenska serien Bonusfamiljen.

Åkte sedan hem till Max föräldrar där han och Louise var hundvakter och det var fotboll på tv. Så där satt jag och Louise "jätte intresserade" av fotbollen tillsammans med en hel drös killar som var en aning mer intresserade, men det var ändå mysigt. Och United tog ju sig dessutom till final, så alltid positivt.

Efter fotbollen åkte vi hemåt och Lucas lagade en av de godaste pastarätterna jag någonsin ätit, ni förstår inte hur gott det var. Var ganska så tveksam när han både använde sig av champagne och tryffelkräm i, men HERREGUD vad gott det blev. Inte sista gången vi åt detta.. Lovar att det är godare än vad det ser ut, bilden blev inte riktigt rättvis.

Söndag

Mamma och Jocke hämtade upp mig så åkte vi in till stan för att leta kostym och otroligt nog hittade vi en super snygg i första butiken vi klev in i. Inget vi räknat med då min bror är som mig, kräsen. Kan inte förstå att han är så stor att han faktiskt ska ta studenten snart, vad hände med min lilla älsklings plutt. Känns som han nyss var fem år gammal. Förutom en kostym till lillbrorsan hittade jag äntligen en fruktskål som jag ville ha, har letat som en galning. Ni vet när man målat upp i huvudet hur man vill att den ska se ut, men inte alls hittar något som liknar det. Men äntligen hittade jag rätt.

always be kind.

Gillar

Kommentarer